Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκάλυψε το μοναδικό πράγμα που αρνείται να φάει

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκάλυψε το μοναδικό πράγμα που αρνείται να φάει
Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ την βρετανική εκδοχή του «Εφιάλτης στην κουζίνα» , τότε θα ξέρετε ότι ο Gordon Ramsay έχει δοκιμάσει διάφορα περίεργα γεύματα, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που αρνείται να φάει.

Ως κορυφαίος σεφ, ο Gordon Ramsay έχει δοκιμάσει περισσότερα είδη φαγητού από τον μέσο άνθρωπο, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που αρνείται να βάλει στο στόμα του.

Aπό τότε που έγινε διάσημος στο Boiling Point του 1999, ο πιο γνωστός σεφ έχει καταγράψει την αγάπη του για το φαγητό και έχει αποκαλύψει τα αγαπημένα του πιάτα σε διάφορες συνεντεύξεις. Για παράδειγμα, το 2020, δήλωσε στο Insider ότι το γεύμα του "Death Row" θα ήταν ένα πλήρες αγγλικό πρωινό με επιπλέον ψημένα φασόλια.

Εξάλλου, ο γνωστός τηλεσταρ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι τα πλιγούρια με γαρίδες και παρμεζάνα είναι το πιο αγαπημένο του αμερικανικό πιάτο, ενώ το Beef Wellington παραμένει ένα από τα πιο γευστικά πιάτα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου με την ονομασία Plane Food, ο διάσημος σεφ αποκάλυψε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να φάει το φαγητό που σερβίρουν οι αεροσυνοδοί στο αεροπλάνο.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να φάω σε αεροπλάνα. Δεν το έκανα ποτέ και ούτε πρόκειται να το δοκιμάσω», είπε. «Δούλεψα σε αεροπορικές εταιρείες για δέκα χρόνια, οπότε ξέρω πού έχει πάει και πού πηγαίνει αυτό το φαγητό και πόσο καιρό χρειάστηκε μέχρι να φτάσει στο αεροπλάνο» πρόσθεσε.