Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είναι το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από έναν σημαντικό αγώνα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είναι το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από έναν σημαντικό αγώνα» (vid)
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για όλους και για όλα προσκεκλημένη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και μεταξύ αυτών αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Μαρία Σάκκαρη φιλοξενήθηκε από τον Σταύρο Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές», με την 28χρονη τενίστρια να μιλά για τη δύσκολη εποχή που πέρασε όταν βρέθηκε στο Νο.3, για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την αυστηρή κριτική που δέχονται, αλλά και για τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Μετά την ήττα μου πέρασα χρόνο με τον σύντροφό μου και ένιωσα καλύτερα. Περνάω πάρα πολύ καλά με τον Κωνσταντίνο. Δεν έχει σημασία πόσες ημέρες βρισκόμαστε αλλά πόσο ωραίο περνάμε, όταν είμαστε μαζί. Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου και δεν μου έχει πει ποτέ που πας, γιατί ταξιδεύεις τόσο, είναι ο άνθρωπος που με σπρώχνει να κάνει ό,τι κάνω με τον τρόπο που το κάνω τώρα» ανέφερε αρχικά.

«Κάθε φορά που ο Κωνσταντίνος είναι στην κερκίδα και με παρακολουθεί, γίνομαι καλύτερη. Μακάρι να μπορούσα να τον έχω σε κάθε αγώνα μαζί μου. Όταν έχω τους δικούς μου ανθρώπους στους αγώνες μου δίνει δύναμη» ανέφερε επίσης η Μαρία Σάκκαρη.