Το Kythnos Bay παίρνει… άριστα στη Booking

Newsroom
Το Kythnos Bay παίρνει… άριστα στη Booking
Το ξενοδοχείο Kythnos Bay βρίσκεται στις Κυκλάδες, στην όμορφη Κύθνο, στον κόλπο των Λουτρών, με ένα δρομάκι να παρεμβάλλεται στα 20 μέτρα που το χωρίζουν από τη θάλασσα και με τη θέα στο γραφικό κόλπο να είναι απλώς μαγευτική.

Μια ανάσα από το ξενοδοχείο απέχουν και οι εγκαταστάσεις των θερμών ιαματικών λουτρών. Η ατμόσφαιρα του μέρους συνδυάζει την ηρεμία ενός παραθαλάσσιου χωριού, με τη χαρούμενη καλοκαιρινή κίνηση στα ταβερνάκια και τα καφέ μπροστά στο κύμα.

Η προσεγμένη minimal διακόσμηση του ξενοδοχείου, με τη μοντέρνα επίπλωση και τα γήινα χρώματα, εναρμονίζεται με το απέριττο κυκλαδίτικο τοπίο της Κύθνου. Στο φόντο κυριαρχεί το μπλε του Αιγαίου και το λευκό της κυκλαδίτικης Κύθνου, ενώ το βουνό στέλνει στις δροσερές βεράντες του ξενοδοχείου, μυρωδιές από θυμάρια και λεβάντες.

Η Κύθνος είναι διάσημη για τις 100 παραλίες της, με πιο κοντινές στο Kythnos Bay Hotel το Σχοινάρι και βέβαια την παραλία των Λουτρών, με τη σχολή καταδύσεων και τα παραθαλάσσια μπαράκια. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται τα εκκλησάκια της Αγίας Αικατερίνης και της Αγίας Ειρήνης, ιδανικά για ένα νησιωτικό γάμο ή βάφτιση.

Ζήστε μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στα Λουτρά της Κύθνου και το μοναδικό αέρα των Κυκλάδων μας. Οι διακοπές με οικογένεια, φίλους ή σύντροφο εδώ γίνονται αξέχαστες. Η απλότητα και παράλληλα η κομψότητα της Κύθνου, σε συνδυασμό με τις 100 παραλίες της, προσδίδει μία άλλη νότα και το αίσθημα χαλάρωσης επανέρχεται στην καθημερινότητά σας.

Στο φόντο κυριαρχεί το μπλε του Αιγαίου και το κυκλαδίτικο λευκό, ενώ το βουνό προσφέρει, στις δροσερές βεράντες, μυρωδιές από θυμάρι και λεβάντα. Το γραφικό λιμανάκι των Λουτρών παρουσιάζεται σαν πίνακας ζωγραφικής και συμπληρώνει την επίγευση που αφήνει το Ελληνικό μας Πρωινό. Απολαύστε ξέγνοιαστες στιγμές ηρεμίας και βυθιστείτε στο απέραντο μπλε του Αιγαίου.

Δείτε το Kythnos Bay στο www.hotelkythnosbay.gr ή καλέστε στο 2281031218