Τελικός Conference League: Σκυλιά, «Αύρα», ΜΑΤ, ελικόπτερα και drones της Αστυνομίας έξω από την Opap Arena (pics)

Τελικός Conference League: Σκυλιά, «Αύρα», ΜΑΤ, ελικόπτερα και drones της Αστυνομίας έξω από την Opap Arena (pics)
Η περιοχή βρίσκεται σε κλοιό ασφαλείας με περισσότερους από 5.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός και να διεξάγουν ελέγχους σε κρίσιμα σημεία.

Τα γιορτινά της έχει φορέσει σήμερα (29/05) η Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα η Opap Arena εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει απέναντι στην Φιορεντίνα το τρόπαιο του Conference League. Ήδη από το βράδυ της Κυριακής η αστυνομία εφαρμόζει τα μέτρα ασφαλείας του σχεδίου που έχει εκπονηθεί, προχωρώντας στη σφράγιση του γηπέδου και την έρευνα όλων των χώρων του.

Στην εφαρμογή του αστυνομικού σχεδιασμού για τα μέτρα ασφαλείας παίρνουν μέρος περισσότεροι από 5000 αστυνομικοί. Μάλιστα, σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται εδώ και μέρες η Αντιτρομοκρατική και οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας μας, όπως η ΕΥΠ που έχει ενεργοποιήσει το πληροφοριακό της δίκτυο.

«Είναι πολύ υψηλού επιπέδου τα μέτρα ασφαλείας δεν θα μπορούσαν να είναι και χαμηλότερου θεωρώ , θα έλεγα ότι είναι επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων, περισσότεροι από 5000 αστυνομικοί θα απασχοληθούν μόνο σήμερα στο λεκανοπέδιο , καθώς όπως καταλαβαίνετε δεν πρέπει να καλύψουν μόνο την ασφάλεια όσων θα κινηθούν κοντά στο γήπεδο αλλά και οποίο περιστατικό σε όλο το λεκανοπέδιο» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η περιοχή γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας από νωρίς θύμιζε έρημη πόλη. Άδειοι δρόμοι, κιγκλιδώματα, σημεία ελέγχου, αστυνομικά μπλόκα, σκύλοι. Στα μέτρα παίρνουν μέρος ελικόπτερα, drones και η Αυρα» της Αστυνομίας.