Χάρης Δούκας στο Gazzetta: «Μακάρι να γράψουμε ιστορία για ακόμα μια φορά και να έρθει το τρόπαιο στην Ελλάδα» (vid)

Χάρης Δούκας στο Gazzetta: «Μακάρι να γράψουμε ιστορία για ακόμα μια φορά και να έρθει το τρόπαιο στην Ελλάδα» (vid)
O δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας μίλησε στο Gazzetta πριν τον τελικό του Conference League, εξήγησε ότι η Αθήνα μπορεί να κάνει τόσο μεγάλες διοργανώσεις, ενώ ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Ολυμπιακό.

Σήμερα (29/05) συνεχίζεται για δεύτερη μέρα στην πλατεία Κοτζιά, το UEFA Europa Conference League Fan Festival. Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας επισκέπτεται το κέντρο της πρωτεύουσας για να συμμετάσχει σε διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες και να παίξει ποδόσφαιρο σε μίνι γήπεδο 5×5, υπό τους ήχους γνωστών DJs.

Φίλαθλοι έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν τους Έλληνες legends, τους πρωταθλητές του Euro 2004, οι οποίοι θα σκοράρουν σε έναν ειδικό αγώνα αφιερωμένο στη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Ο δήμαρχος της Αθήνας βρέθηκε στην πλατεία Κοτζιά το πρωί και μιλώντας στο Gazzetta εξήγησε ότι το κλίμα στην Αθήνα είναι φανταστικό και όλα πήγαν πάρα πολύ καλά.

«Ολοκληρώνεται η γιορτή μας πριν τον μεγάλο τελικό. Μέχρι τις έξι ο κόσμος θα είναι εδώ. Υπάρχει το τρόπαιο, υπάρχει ένα γήπεδο 5χ5, όπου μικρά παιδιά από την actionaid μαζί με τους δικούς μας super stars, τους πρωταθλητές του 2004 θα παίξουνε ποδόσφαιρο. Θα είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης. Θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα πρότυπα τους οι μικροί φίλοι που θέλουν να γίνουν πρωταθλητές. Επίσης, είναι πολύ ωραίο ότι παιδιά από τον Κολωνό θα συνοδεύσουν τις ομάδες στον τελικό και έτσι θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρο τους. Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει εδώ. Στην αρχή είχα ένα άγχος αλλά βλέπω ότι όλα πάνε εξαιρετικά και το κλίμα είναι φανταστικό και δείχνει ότι η Αθήνα μπορεί να κάνει τόσο μεγάλες διοργανώσεις και να δημιουργήσει ένα φίλαθλο κλίμα. Μπράβο σε όσους έρχονται και χαίρονται αυτό το κλίμα... Κανείς δεν περίμενε να πάει τόσο καλά αυτή η διοργάνωση. Βέβαια, είμαστε και γουρλήδες γιατί έχουμε και μια ελληνική ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μακάρι να γράψουμε ιστορία για ακόμα μια φορά και να έρθει το τρόπαιο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας.