Η υπερβολή σε όλη της το μεγαλείο: Τύπος πάρκαρε Bugatti πάνω στο γιοτ του στο Μονακό (vid)

Η υπερβολή σε όλη της το μεγαλείο: Τύπος πάρκαρε Bugatti πάνω στο γιοτ του στο Μονακό (vid)
Κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Μονακό, η πόλη κατακλύζεται από τα πλουσιότερα και πιο εύπορα άτομα του κόσμου, δημιουργώντας μια απαράμιλλη ατμόσφαιρα πολυτέλειας.

Το Μονακό, γνωστό για τη χλιδή και την υπερβολή του, πρόκειται να γίνει μάρτυρας μιας ακόμη επίδειξης απόλυτης πολυτέλειας κατά τη διάρκεια του φετινού Grand Prix του Μονακό. Ένας influencer, γνωστός για την υπέρβαση των ορίων της υπερβολής, έχει ενορχηστρώσει ένα θέαμα που αποτελεί την επιτομή της φήμης της πόλης για τον πλούτο.

Ο σκηνοθέτης Tom Claeren, σε συνεργασία με την Libertex Europe Official και την Boutsen Classic Cars, ενορχήστρωσε ένα μοναδικό κατόρθωμα: να σταθμέυσει μια Bugatti Chiron αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο κατάστρωμα ενός superyacht αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων με το όνομα «Seven Sins». Αυτή η τολμηρή κίνηση είναι έτοιμη να τραβήξει την προσοχή του κόσμου κατά τη διάρκεια του διάσημου Σαββατοκύριακου του Grand Prix, μετατρέποντας την ήδη πλούσια εκδήλωση σε ένα θέαμα απαράμιλλης υπερβολής.

Το Μονακό, η δεύτερη μικρότερη χώρα στον κόσμο, διαθέτει μια εξαιρετική συγκέντρωση εκατομμυριούχων και δισεκατομμυριούχων, εν μέρει χάρη στην έλλειψη φόρου εισοδήματος για τους κατοίκους του. Κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Μονακό, η πόλη κατακλύζεται από τα πλουσιότερα και πιο εύπορα άτομα του κόσμου, δημιουργώντας μια απαράμιλλη ατμόσφαιρα πολυτέλειας.

Καταγράφοντας την όλη διαδικασία μέσα από μαγευτικές φωτογραφίες και βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, ο Claeren προκάλεσε τον κόσμο με τη λεζάντα: «Τα λέμε στο Μονακό». Αυτή η τολμηρή δήλωση συμπυκνώνει την ουσία του Σαββατοκύριακου του Grand Prix του Μονακό, μια γιορτή απαράμιλλης πολυτέλειας, πλούτου και απόλαυσης.