To χειρότερο cash out στην ιστορία του στοιχήματος: Τύπος προέβλεψε τρία ακριβή σκορ στην Premier League αλλά εξαργύρωσε νωρίς!

To χειρότερο cash out στην ιστορία του στοιχήματος: Τύπος προέβλεψε τρία ακριβή σκορ στην Premier League αλλά εξαργύρωσε νωρίς!
Ένας απίστευτος παίκτης προέβλεψε σωστά τρία ακριβή σκορ, έφτασε κοντά στο όνειρο των 950.000 ευρώ αλλά τα «θαλάσσωσε», αφού εξαργύρωσε νωρίς.

Ένας πραγματικός «χάστης» έχασε 954.000 ευρώ, αφού έκανε το χειρότερο cash out στην ιστορία του στοιχήματος. Ο 24χρονος Ethan Conway, από την Ουαλία, είχε ποντάρει 256 ευρώ σε τρία αποτελέσματα που αφορούσαν την τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Ο Ethan είχε προβλέψει με ακρίβεια τα αποτελέσματα για το Μπράιτον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ( 0-2), Λίβερπουλ Γουλβς (2-0) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Τότεναμ (0-3).

Με την Τότεναμ και τη Λίβερπουλ να κερδίζουν με αυτά σκορ, χρειαζόταν μόνο το αποτέλεσμα της Γιουνάιτεντ για να «πιάσει» το όνειρο. Ωστόσο, όταν ο Ντιόγκο Νταλό σκόραρε 15 λεπτά πριν από το τέλος, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ, ο Ethan αποφάσισε να μη ρισκάρει άλλο και εξαργύρωσε το ποσό των. Διεκδίκησε κέρδη 6.000 ευρώ, ενώ έμεναν ακόμα 15 λεπτά στο παιχνίδι. 0 νεαρός ενθουσιάστηκε αρχικά γιατί πίστεψε ότι είχε κάνει ένα τρομερό παιχνίδι, αλλά η τύχη δεν του χαμογέλασε.

Έτσι, όταν ο Rasmus Hojlund έκανε το 2-0 στο 88ο λεπτό, πήγε να πάθει εγκεφαλικό. Όλοι μας το ίδιο θα παθαίναμε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, αν ο νεαρός δεν έκανε cash out, το στοίχημά του θα του είχε αποφέρει μια τεράστια περιουσία.