Ο Κουτσούμπας έκανε TikTok και τρολάρει τη ΔΑΠ: «40% στις φοιτητικές εκλογές; Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» (vid)

Ο Κουτσούμπας έκανε TikTok και τρολάρει τη ΔΑΠ: «40% στις φοιτητικές εκλογές; Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» (vid)
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Κουτσούμπα στο TikTok, αναφέρεται στη χθεσινή «νίκη» της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές

Ολοκληρώθηκαν εχθές (23/05) οι φοιτητικές εκλογές στα πανεπιστήμια της επικράτειας, ωστόσο για ακόμα μια χρονιά υπάρχουν δύο διαφορετικά αποτελέσματα, με τη ΔΑΠΝΔΦΚ, την ΠΚΣ να πανηγυρίζουν τη νίκη τους.

Σύμφωνα με την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (πρόσκειται στη ΝΔ), για 37η συνεχόμενη χρονιά ανεδείχθη πρώτη, συγκεντρώνοντας ποσοστό 40,01%, με την ενσωμάτωση να ανέρχεται στο 98,8%. Δεύτερη, η ΠΚΣ με ποσοστό 23.49%, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η ΠΑΣΠ με ποσοστό 12,49%.

Σύμφωνα, ωστόσο, με την ΠΚΣ (πρόσκειται στο ΚΚΕ), η ίδια κατέλαβε την πρώτη θέση πανελλαδικά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με ποσοστό 34,19%. Ακολουθεί η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ με 24,52% και η ΠΑΣΠ με 10,25%.

Πάντως, η ιστοσελίδα Foititikanea, της οποίας η θεματολογία είναι αποκλειστικά τα ζητήματα που αφορούν φοιτητές και σπουδαστές, αναμεταδίδει την καταμέτρηση που δίνει η Πανσπουδαστική.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα αποτελέσματα που έδωσε η ΔΑΠ και έγινε viral για ακόμα viral. «40% η ΔΑΠ; Μα καλά από πότε είναι αυτή η εφημερίδας;» ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο.