Ο «νέος Νοστράδαμος» ισχυρίζεται ότι γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου: «Είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά»

Ο «νέος Νοστράδαμος» ισχυρίζεται ότι γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου: «Είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά»
Ο νέος Νοστράδαμος αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία που είναι πιθανό να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος και φαίνεται ότι η σύγκρουση θα μπορούσε να ξεκινήσει πολύ σύντομα.

Ένας περίεργος τύπος που παρατηρεί τα αστέρια και κάνει τις δικές του προβλέψεις έχει αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία που θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ενώ νωρίτερα φέτος προέβλεψε σωστά την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ πολλών εχθρικών εθνών.

Ο «Νέος Νοστράδαμος» Kushal Kumar, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι αστρολόγος που προβλέπει τα παγκόσμια γεγονότα, είπε πρόσφατα πώς θα υπάρχουν μεγαλύτερες εντάσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, της Κίνας και της Ταϊβάν και της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ.

Ο Kumar χρησιμοποίησε τον χάρτη της Βεδικής αστρολογίας για να κάνει τις προβλέψεις του. Για τους μη γνώστες, ο χάρτης βασίζεται στην ινδουιστική κουλτούρα και υποτίθεται ότι είναι ένας «χάρτης του κάρμα μας», ο οποίος χρησιμοποιεί την ευθυγράμμιση των πλανητών και των άστρων και δείχνει το μέλλον.

Ο ίδιος είπε: «Το 2024 προβλέφθηκε ότι θα είναι ένα καταστροφικό έτος και πλέον φαίνεται στους χάρτες μου μια μεγαλύτερη κλιμάκωση στα πολεμικά μέτωπα όπως η Κορέα, η Κίνα-Ταϊβάν, η Μέση Ανατολή που αφορά το Ισραήλ, και η Ουκρανία-Ρωσία.... Τώρα, η Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 έχει το ισχυρότερο πλανητικό ερέθισμα για να πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και οι 10 και 29 Ιουνίου μπορεί επίσης να έχουν λόγο.»

Οι συγκεκριμένες προβλέψεις και οι περίεργοι ισχυρισμοί έρχονται μόλις λίγες ημέρες αφότου αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου εγκαινίασαν έναν ιστότοπο για να ενημερώσουν τους Βρετανούς για το τι πρέπει να προμηθευτούν σε περίπτωση που ξεσπάσει πραγματικά πόλεμος ... που θα μπορούσε να γίνει πολύ σύντομα, όπως φαίνεται.