Πήγαμε στο Athens Tattoo Convention και βρήκαμε τα πιο ακραία αθλητικά σχέδια (pics)

Πήγαμε στο Athens Tattoo Convention και βρήκαμε τα πιο ακραία αθλητικά σχέδια (pics)
Επισκεφτήκαμε το Athens Tattoo Convention 2024, εντυπωσιαστήκαμε από τα tattoo contests, ακούσαμε μουσικάρες και ανακαλύψαμε τα πιο ακραία αθλητικά σχέδια.

Tο Athens Tattoo Convention, το μεγάλο ετήσιο και παγκόσμιο ραντεβού των φανατικών οπαδών των τατουάζ έλαβε χώρα φέτος στο Κλειστό Γήπεδο του Φαλήρου για 16η συνεχόμενη χρονιά.

Περισσότεροι από 400 διεθνώς αναγνωρισμένοι tattoo artists από το εξωτερικό και την Ελλάδα ανέδειξαν στις 17 -18 -19/05 το μοναδικό τους στυλ με live tattooing και tattoo contests μετατρέποντας τα σώματα των επισκεπτών σε ζωντανά έργα τέχνης.

Αυτές τις τρεις ημέρες το ΤΑΕ ΚWON DO του Φαλήρου θύμιζε πολύ περισσότερο ένα τεράστιο μελίσσι, παρά ένα εκθεσιακό κέντρο καθώς δεκάδες μηχανάκια χτυπούσαν ασταμάτητα φανταστικά σχέδια, δίνοντας τον ρυθμό στο μεγαλύτερο street event της πρωτεύουσας.

Το Gazzetta επισκέφθηκε την έκθεση το Σάββατο 18/05 με στόχο να βρει τα πιο ακραία αθλητικά τατουάζ και να μάθει την ιστορία πίσω από κάθε «χτύπημα». Μπαίνοντας, λοιπόν, μέσα στο χώρο πέσαμε πάνω στον Vanboik Saketattoocrew, ο οποίος εκείνη την ώρα ζωγράφιζε τον Τζορνταν με τον Γκάρι Πέιτον στον τετρακέφαλο ενός νεαρού παιδιού που είχε τρέλα με το NBA.

1

Αφoού προχωρήσαμε λίγο πιο κάτω, συναντήσαμε τον raiden_division, οποίος σήκωσε το μανίκι του και μας έδειξε τον Μέσι να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος σε όλο τον κόσμο που «χτύπησε» τατουάζ τον αρχηγό της Εθνικής Αργεντινής να σηκώνει το ιερό δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου..

1

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το περίπτερο του dildotattoostudio και εκεί βρήκαμε τον tzeniodildostudio. Το πρώτο πράγμα που ρωτήσαμε, πριν καν συστηθούμε, ήταν για το τατουάζ του Γκουαρδιόλα. Το συγκεκριμένο ταττού εντυπωσίασε τους πάντες και έκανε τον γύρο του κόσμου, με αποτέλεσμα να γίνει ειδικό θέμα από το κανάλι της Μάντσεστερ Σίτι στο Youtube πριν τον αγώνα των «πολιτών» με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League.

Ωστόσο, αν και τα παιδιά από το dildotattoostudio είναι περήφανα για αυτή του δουλειά, δεν μπορούν να ξεχάσουν με τίποτα το ταττου με τον ιστορικός πανηγυρισμός του Πολ Ντίκοβ, στο μπαράζ ανόδου από Division 2 σε Division 1, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τζίλιγχαμ, τον Μάιο του 1999!

1

Ανεβαίνοντας στο πάνω διάζωμα, συναντήσαμε τον Dimitris Kartsakalis, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν σκυμμένος πάνω από το πόδι του φίλου του και «χτυπούσε» τη προσωπογραφία του Κάρι. Πριν καν τελειώσει τη δουλειά, φαινόταν ότι επρόκειτο για ένα έργο τέχνης...

1

Αφού κάναμε αρκετές βόλτες στους χώρους της έκθεσης, αφού γνωρίσαμε την αφρόκρεμα της διεθνούς σκηνής του tattoo και περάσουμε μια μέρα γεμάτη χρώμα, απίστευτα σχέδια και εντυπωσιακά σόου, καταφέραμε, εν τέλει, να συγκεντρώσουμε πάρα πολλά ακραία αθλητικά σχέδια και σας τα παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά. Πάρτε ιδέες!

Bastian Schweinsteiger - sotiris_michail

1

Kobe Bryant - Vanboik Saketattoocrew

1

Pep Guardiola - tzeniodildostudio

1

Stephen Curry - dimitris_kartsakalis

1

Los Angeles Lakers - miami.137

1

Lionel Messi - tzeniodildostudio

1

Diego Maradona - jimas7th

1

Lionel Messi - Vanboik Saketattoocrew

1

Diego Maradona - slipy_stc

1

Michael Jordan - kostasbaronis

1

2

Maradona vs West Germany - Vanboik Saketattoocrew

1

Kobe Bryant - dimitris_kartsakalis

1

Karim Benzema - Vanboik Saketattoocrew

1

Kobe Bryant - jimas7th

1

Lionel Messi - slipy_stc

1

Muhammad Ali - tzeniodildostudio

1

Stephen Curry - Vanboik Saketattoocrew

1

Michael Jordan - Vanboik Saketattoocrew

1

Diego Maradona - deekaytattoo

1

Muhammad Ali - tzeniodildostudio

1

Ronaldinho - slipy_stc

1


Giannis Antetokounmpo - serius.c_inkhlc

1

Dennis Rodman - panagopoulos_ink

1

Michael Jordan - slipy_stc

1

Giannis Antetokounmpo - slipy_stc

1

Stephen Curry - serius.c_inkhlc

1

Kobe Bryant - Vanboik Saketattoocrew

1