Το «κάλεσμα» Κουτσούμπα στο Luben να «παίξει» νέες ατάκες του από τηλεοπτική συνέντευξη: «Αν θέλουν ας τις αξιοποιήσουν» (vid)

Το «κάλεσμα» Κουτσούμπα στο Luben να «παίξει» νέες ατάκες του από τηλεοπτική συνέντευξη: «Αν θέλουν ας τις αξιοποιήσουν» (vid)
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καλεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αξιοποιήσουν ατάκες του από σημερινή (21/05) του συνέντευξη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, δείχνει ότι δεν έχει ξεχάσει το χιούμορ του και μάλιστα καλεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αξιοποιήσουν «υλικό» από νέες ατάκες που είπε σήμερα (21/05) σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ρωτήθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Action24, για ποιο λόγο φέτος δεν χρησιμοποιεί δυνατές, επικοινωνιακές ατάκες όπως στο παρελθόν και αν αυτό είναι αλλαγή καμπάνιας ή «στέρεψε από ιδέες» για να δώσει μία αφοπλιστική απάντηση.

«Τα ίδια λέω και τώρα. Φαίνεται ότι τώρα τα έχουν συνηθίσει και δεν τους φαίνεται περίεργο. Χώρια που το "αυτοί είστε" το έλεγα πάρα πολλά χρόνια πριν. Αυτό έγινε επειδή κάποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ανέδειξαν».

Καταλήγοντας, ο κ. Κουτσούμπας απηύθυνε «κάλεσμα» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αξιοποιήσουν ατάκες του από τη συνέντευξη.

«Σας είπα και απόψεις και ατάκες μέσα στις απόψεις και σήμερα. Αν θέλουν ας τις αξιοποιήσουν δεν έχω καμία αντίρρηση».