O Μητσοτάκης συνάντησε τον Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη και τον συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

O Μητσοτάκης συνάντησε τον Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη και τον συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνάντησε τυχαία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον προπονητή του ΠΑΟΚ και τον συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην παρουσίαση της Μελέτης Ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι «σε 6 μήνες θα παραδώσουμε το πιο σύγχρονο και το πιο όμορφο Μετρό», ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα λέγοντας «Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω συγχαίροντας τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα», με αρκετούς παρευρισκόμενους στην αίθουσα να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και μια κυρία να φωνάζει προς τον πρωθυπουργό «μας έφερες γούρι».

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στους φίλους του Άρη που ίσως δυσαρεστήθηκαν με το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ λέγοντας πως «υπάρχει μια ευκαιρία το Σάββατο στον τελικό Κυπέλλου».

Λίγο αργότερα ο πρωθυπουργός συνάντησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε εστιατόριο κοντά στο κέντρο της πόλης και είχαν ένα σύντομο τετ α τετ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγχαίρει τον προπονητή του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

1