realme 12+ 5G: Εντυπωσιακές επιδόσεις, μοναδικές δυνατότητες φωτογράφισης

realme 12+ 5G: Εντυπωσιακές επιδόσεις, μοναδικές δυνατότητες φωτογράφισης
Το realme 12+ είναι εδώ και έρχεται να προσφέρει τα πάντα σε προσιτή τιμή.

Η realme είναι από τις κυρίαρχες εταιρείες στο χώρο της μεσαίας κατηγορίας κινητών και έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως κοιτάει μόνο προς την κορυφή. Μετά την επιτυχία των μέχρι σήμερα συσκευών της, επιστρέφει με το realme 12+ 5G που έρχεται για… να κάνει θόρυβο! Το νέο smartphone εναρμονίζεται με την φιλοσοφία “quality over quantity”, δίνοντας έμφαση στην εμπειρία του χρήστη, αλλά και στον σχεδιασμό που είναι βασισμένος σε αυτό των πολυτελών ρολογιών.

Το realme 12+ 5G έρχεται με chipset MTK 7050 και πανίσχυρο επεξεργαστή που προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και μπορούν να τα βγάλουν πέρα υπό κάθε συνθήκη στην καθημερινότητα του χρήστη, ενώ και το Realme UI 5.0 έρχεται με όλες τις νεότερες λειτουργίες και εφαρμογές. Η οθόνη του καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής επιφάνειας, δίνοντας απαραίτητο χώρο σε όλες τις εφαρμογές και του λειτουργικό, αλλά και τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα τραβήξετε και θα θελήσετε να απολαύσετε στην 120Hz AMOLED οθόνη του.

Η κύρια κάμερά του είναι μία 50MP Sony LYT 600 με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της ίδιας εταιρείας και το όλο σύστημα εξασφαλίζει τις πιο καθαρές λήψεις που έχετε δει, αλλά και προσφέρει παράλληλα μεγάλη ακρίβεια και πολλές επιλογές από διάφορες αποστάσεις. Για τους λάτρεις των πορτρέτων, το εξελιγμένο Portrait mode του realme 12+ 5G προσφέρει άριστη ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς με το 2Χ in-sensor zoom και με εξαιρετικό επίπεδο λεπτομέρειας.

Για πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία, το realme 12+ 5G φέρνει το Rainwater Smart Touch, μία τεχνολογία που εξασφαλίζει στους χρήστες μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια, αν υπάρξει το στοιχείο του νερού κατά την αφή. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ακόμη κι αν τα χέρια σας είναι βρεμένα θα μπορείτε να δουλέψετε τη συσκευή χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το Dynamic Button είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που προκαλεί το ενδιαφέρον του χρήστη, αφού με το πάτημά του μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, όπως πχ. την ενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης, το άνοιγμα του ηλεκτρονικού πορτοφολιού ή κάποιας άλλης εφαρμογής. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5000mAh για να μπορεί να βγάλει άνετα ακόμη και μια «γεμάτη» μέρα, φορτίζει τάχιστα στα 67W (SUPERVOOC), ενώ το σύστημα εξαερισμού των 4357mm2 εξασφαλίζει πάντα χαμηλή θερμοκρασία στο εσωτερικό.

Η συσκευή realme 12+ 5G (12+512GB, white & green) κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στις 21 Μαΐου, και θα πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος σε τιμή από 429,90 ευρώ.