Ανακοινώθηκαν τα πρώτα «καλλιστεία» τεχνητής νοημοσύνης: H νικήτρια... κούκλα θα λάβει πάνω από 20.000 ευρώ

Newsroom
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα «καλλιστεία» τεχνητής νοημοσύνης: H νικήτρια... κούκλα θα λάβει πάνω από 20.000 ευρώ
Τα καλλιστεία Fanvue Miss AI θα δουν τις κυρίες που δημιουργούνται από την Τεχνητή Νοημοσύνη να αναμετρώνται μπροστά σε μια επιτροπή κριτών

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει δημιουργήσει πολύ θόρυβο τα τελευταία χρόνια, με συνεχείς ανησυχίες για την ασφάλεια των θέσεων εργασίας, την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την έλλειψη υπευθυνότητας. Για να μην αναφέρουμε, τα ανησυχητικά deepfakes που στοχεύουν ιδίως τις γυναίκες. Τώρα, ξεκίνησε ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς με τεχνητή νοημοσύνη με μια σειρά από εικόνες που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη και εικονικές influencers να διαγωνίζονται για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

Οι συμμετέχουσες στον διαγωνισμό Fanvue Miss AI θα κριθούν με βάση την εμφάνισή τους, τη χρήση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και τη δραστηριότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εταιρεία παραγωγή αναμένει χιλιάδες συμμετοχές. Για να συμμετάσχουν, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι άνθρωποι είναι να υποβάλουν τις δημιουργίες τους και να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήσεις, όπως "ποιο θα ήταν το μοναδικό σας όνειρο για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο;".