Τζέιμς Χέτφιλντ: Έκανε τατουάζ από τις στάχτες του Λέμι των Motörhead (pic)

Επιμέλεια: Newsroom
Τζέιμς Χέτφιλντ: Έκανε τατουάζ από τις στάχτες του Λέμι των Motörhead (pic)
Ο frontman των Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ, έκανε ένα νέο τατουάζ από τις στάχτες του Λέμι Κίλμιστερ - σε έναν ακραίο rock 'n' roll φόρο τιμής στον αστέρα των Motorhead.

Tατουάζ προς τιμήν των Motörhead και του εμβληματικού μουσικού Λέμι Κίλμιστερ που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών το 2015 έκανε o frontman των Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram σήμερα (18/04), ο Χέτφιλντ έδειξε το σχέδιο του άσου - μπαστούνι, χαραγμένο στο μεσαίο του δάχτυλο. Το μελάνι είναι αναμεμειγμένο με ένα μέρος της σορού που δόθηκε σε αυτόν μετά τον θάνατο του θρύλου της metal το 2015.

«Ένα αντίο στον φίλο και την έμπνευσή μου κ. Lemmy Kilmister. Χωρίς αυτόν, ΔΕΝ θα υπήρχαν οι Metallica», έγραψε.

Ο Κίλμιστερ , γνωστός χαϊδευτικά ως Lemmy, ίδρυσε τους Motorhead το 1975 αφού έφυγε από το ροκ συγκρότημα Hawkwind λόγω χρήσης ναρκωτικών. Το συγκρότημα συνδέθηκε όσο κανένα άλλο με τη heavy metal, κυκλοφορώντας 22 άλμπουμ, μεταξύ των οποίων το εμβληματικό «Ace of Spades» του 1980. Μιλώντας για τον θάνατο του Λέμι το 2016, ο Χέτφιλντ θυμήθηκε την επιρροή που είχε πάνω του.

«Ήμουν αρκετά στενοχωρημένος όταν έφυγε», είπε ο Hetfield. «Το όραμά μου για αυτόν ήταν σαν ένα άγαλμα ενός ανθρώπου που είναι αθάνατο. Όταν πέθανε στεναχωρήθηκα πολύ. Είπα «πού είναι ο αρχηγός μας τώρα»; Ήταν σαν νονός για εμάς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχαν οι Metallica. Όταν ήταν εδώ, ένιωθα ότι τα πράγματα ήταν εντάξει».

Οι στάχτες του Lemmy είχαν τοποθετηθεί σε ασημένιες σφαίρες και μοιράστηκαν μετά από επιθυμία του ίδιου, σε στενούς του φίλους.

Το μήνυμα προς τους παραλήπτες έλεγε: «Όλοι ξέρουμε ότι ο Lemmy είχε πολλούς γνωστούς, αλλά λίγους θεωρούσε φίλους και ακόμα λιγότερους οικογένεια. Επειδή είσαι από αυτούς που θεωρούσε οικογένεια, θα θέλαμε να μοιραστούμε ένα κομμάτι του μαζί σου. Ο Lemmy άγγιξε τις ζωές μας με τρόπους που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, αλλά με τις στάχτες δεν κρατάς μόνο την ανάμνηση. Κρατάς τον Lemmy μαζί σου για πάντα. Ήταν ο Lemmy. Έπαιζε Rock 'n' Roll. Μην τον ξεχάσεις».