Οι πρώτες δραματικές στιγμές μετά την τραγωδία στον Πειραιά: Βίντεο με τις προσπάθειες ανάσυρσης του 31χρονου αστυνομικού

Επιμέλεια: Newsroom
Οι πρώτες δραματικές στιγμές μετά την τραγωδία στον Πειραιά: Βίντεο με τις προσπάθειες ανάσυρσης του 31χρονου αστυνομικού
Τα πρώτα κρίσιμα λεπτά, ακριβώς μετά την κατάρρευση τμήματος κτιρίου στον Πειραιά, χαλάσματα του οποίου καταπλάκωσαν τον 31χρονο αστυνομικό

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά επί της οδού Νεωρίων, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 31χρονος αστυνομικός όταν καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια.

Σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το STAR, διακρίνονται οι πυροσβέστες προσπαθούσαν για ώρα να απεγκλωβίσουν τον άτυχο Αγαθάγγελο, ωστόσο όταν το κατάφεραν ήταν πια αργά.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, παντού υπήρχε σκόνη, ενώ τα συντρίμμια του σπιτιού έφτασαν στον δρόμο και καταπλάκωσαν σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν στους πυροσβέστες ότι μέσα στο φορτηγό πήδηξε για να σωθεί ένας άνδρας. Αυτός ήταν ο Αγαθάγγελος, ο νεαρός αστυνομικός. Τότε, ένας σκαρφάλωσε στο φορτηγό, όπως και οι συνάδελφοί του, ενώ άνδρες και γυναίκες του ΕΚΑΒ έτρεξαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους υπόλοιπους τραυματίες.

Λίγα λεπτά μετά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν τον Αγαθάγγελο μέσα στην καρότσα του φορτηγού και με ένα τρυπάνι προσπάθησαν να σπάσουν το τσιμέντο για να τον απεγκλωβίσουν.