Αυτιάς για την υποψηφιότητά του: «Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αυτιάς για την υποψηφιότητά του: «Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία» (vid)
Αποκάλυψε την αφιέρωση που του είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

To ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/4) και ανάμεσα στους υποψηφίους είναι και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Αυτιάς.

Ο δημοσιογράφος κατά την διάρκεια της παρουσίασής του αποκάλυψε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν είχε αναλάβει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, τού έστειλε ένα βιβλίο με την εξής αφιέρωση: «Γιώργο, χαρισμένο σε σένα, γιατί μπορείς να αλλάξεις τους νόμους από την εκπομπή».

Η δήλωση του Γιώργου Αυτιά στην παρουσίασή του:

«Αν αρχίσω να μιλάω, θα κρατήσει 4 ώρες γι' αυτό έβαλαν και το ένα λεπτό. Κύριε πρόεδρε, μόλις επέστρεψα από την Αμερική, εκεί έζησα τον ελληνισμό, εκεί ήταν ο υπουργός Αμύνης, εκεί ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εκεί ήταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει Νέα Δημοκρατία κ. Πρόεδρε.

Σας μεταφέρω ένα μήνυμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ. Απόψε, όταν ο κύριος πρόεδρος ανέλαβε την αρχηγία, μου έστειλε ένα βιβλίο. Η αφιέρωση έλεγε: "Γιώργο, χαρισμένο σε σένα, γιατί μπορείς να αλλάξεις τους νόμους από την εκπομπή".

«Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη, θα τους φτιάξουμε για την Ελλάδα. Το 90% των νόμων ψηφίζονται εκεί και πρέπει να γίνουν ελληνικοί για την πατρίδα, για τη γλυκιά πατρίδα, για τα 20 μέτρα, για την οικογένεια του προέδρου. Και πάνω απ' όλα το σύνθημα που τσάκισε τους πάντες. Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια».