Τσιμιτσέλης: «Υπήρξε σκηνή σε ταινία που με βίαζαν και μόλις τελείωσε κλοτσούσα ό,τι έβρισκα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τσιμιτσέλης: «Υπήρξε σκηνή σε ταινία που με βίαζαν και μόλις τελείωσε κλοτσούσα ό,τι έβρισκα» (vid)
O ηθοποιός αναφέρθηκε στην επικαιρότητα ενώ μίλησε και για τον χαρακτήρα του αλλά και στο γεγονός ότι δεν είναι πρωινός τύπος και χωρίς καφέ δεν μπορεί ούτε να μιλήσει το πρωί.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Action 24 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γυναικοκτονία που συνέβη στην χώρα. Αναφέρθηκε στην «εξάρτησή» του από τον καφέ, τονίζοντας πως δεν είναι πρωινός τύπος.

Παράλληλα μίλησε για την κόρη του αλλά και για το πως είναι ο ίδιος σαν χαρακτήρας αλλά και σε μια σκηνή βιασμού σε ταινία, που στην συνέχεια είχε μια πιο... ακραία αντίδραση.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν το είχα στο μυαλό μου να γίνω πατέρας και από την άλλη δεν το έχεις μέχρι να γίνεις. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να γίνουν ποτέ. Και βλέπουμε τον τελευταίο καιρό πάρα πολλούς ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είναι γεννημένοι καν. Έχουμε πολύ λάθος αντιμετώπιση στα πράγματα και όλα ξεκινούν από την παιδεία. Λυπάμαι αλλά έχω την εντύπωση ότι κάθε πέρσι και καλύτερα. Πάντα συνέβαιναν πάντα και γυναικοκτονίες είχαμε στο παρελθόν. Άσχετα αν δεν είχαμε τα μέσα να μαθευτούν».

«Από εκεί που λες ότι αν πάρει το φως της δημοσιότητας και λες ότι θα μαζευτεί, τελικά είναι όλοι μιμητές. Φτάνεις σε ένα σημείο που ο άλλος δεν χαμπαριάζει τίποτα. Έχει καταντήσει η ζωή το πιο ευτελές πράγμα. Αν φας ισόβια και με μια καλή διαγωγή να βγεις σε 11 χρόνια. Κάπου πρέπει να αναθεωρήσουμε και να φτιάξουμε τα πράγματα. Αν φτάνουμε σε σημείο να σκοτώνονται έξω από το ΑΤ ζητώντας βοήθεια, λες ότι είναι όλα στραβά», συμπλήρωσε.

«Μη μου πεις ούτε καλημέρα αν δεν έχω πιει καφέ»

«Χάνω τον έλεγχο για μικροπράγματα. Στα σημαντικά μπορεί να είμαι απίστευτα ψύχραιμος. Τις προάλλες μου γύρισε ο εγκέφαλος γιατί είχα παραγγείλει καφέ και ο καφές δεν ήρθε ποτέ. Πέρασε 1,5 ωρα. Αυτό είναι ένα ψεγάδι τεράστιο που έχω, που το έχω πάρει από τον πατέρα μου, αν δεν πιώ καφέ το πρωί, μη μου πεις ούτε καλημέρα», τόνισε.

«Δεν είμαι πρωινός τύπος, δεν ξυπνάω ευχάριστα και "τι ωραία που είναι η ζωή". Μπορεί κάποιος να μου μιλήσει μετά τον καφέ. Μια τζούρα αρκεί, είναι στο μυαλό. Γιατί να κόψω τον καφέ; Αν κόψω τον καφέ πρέπει να κόψω και το τσιγάρο», συμπλήρωσε.

«Το τσιγάρο και ο καφές πάνε πακέτο. Ξεκίνησα το τσιγάρο μεγάλος, στα 22 μου. Δεν είναι ότι το είχα από το σχολείο, ότι κάπνιζα κρυφά από τους γονείς μου. Ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση της καταστροφής μου. Οι άλλες καταστροφές στη ζωή μου έχουν έρθει καταλάθος. Εκ του αποτελέσματος, οι επιτυχίες στη ζωή μου είναι περισσότερες από τις καταστροφές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Υπήρξε σκηνή σε ταινία που με βίαζαν και μόλις τελείωσε κλοτσούσα ό,τι έβρισκα»

«Ήμουν τότε 22 ετών και ξαφνικά κάνω μία μεγάλου μήκους ταινία. Και έχω μια σκηνή που βιάζουν. Για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο, γιατί ήταν ο πρώτος μου μεγάλος ρόλος, πολύ δύσκολο. Εμπιστεύτηκα και εγώ Ρέππα – Παπαθανασίου αλλά για μένα όλη τη ταινία ήταν αυτή σκηνή. Με το που τελείωσε αυτή η σκηνή μπορούσα να απολαύσω την ταινία μετά. Πριν είχα έναν κόμπο στο στομάχι για το πώς θα κάνω αυτή τη σκηνή, δεν ήταν καθόλου εύκολο δηλαδή με το που έγινε η σκηνή του βιασμού με το που τελείωσε δεν μιλούσε κανένας. Άρχισα να βρίζω, να κλοτσάω καρέκλες ό,τι έβρισκα από αντίδραση από τα νεύρα μου», είπε ο ηθοποιός.