Οι «Αταίριαστοι» είπαν αντίο στον Αυτιά με μια selfie: «Θα είναι συλλεκτική»

Επιμέλεια: Newsroom
Οι «Αταίριαστοι» είπαν αντίο στον Αυτιά με μια selfie: «Θα είναι συλλεκτική»
Μια selfie με τον Γιώργο Αυτιά έβγαλαν οι «Δεκατιανοί» στον ΣΚΑΪ, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό ο παρουσιαστής θα αφήσει την τηλεόραση για να ασχοληθεί με την πολιτική.

Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου θα είναι το όνομα του Γιώργου Αυτιά, γεγονός που σηματοδοτεί και το τέλος του από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει επί σειρά ετών τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ.

Στο φινάλε του σημερινού (7/4) «Καλημέρα», ο Γιώργος Αυτιάς υποδέχθηκε τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, δίνοντάς τους τη σκυτάλη στην ενημέρωση και εκείνοι θέλησαν να τον «αποχαιρετήσουν» με μία selfie.

Είχε προηγηθεί ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στον Γιώργο Αυτιά ενώ στο τέλος ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος ανάμεσα στους τρεις δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ

«Λοιπόν, πάμε παιδιά! Πάμε δυνατά! Καλή συνέχεια!», είπε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον Γιώργο Γρηγοριάδη να του απαντά: «Σαν αποχαιρετισμός μου ακούγεται αυτό».

«Έλα, έλα τώρα», ανταπάντησε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα».

«Δεν ξέρω τι έχεις εσύ στο μυαλό σου. Εγώ αυτό που έχω στο μυαλό μου θα το κάνω, γιατί αξίζεις πολύ περισσότερα απ’ ό,τι νομίζεις», τόνισε ο Γιάννης Πιτταράς, ποζάροντας με τους δύο συναδέλφους του για μία selfie. «Συλλεκτική», σχολίασε ο Γιώργος Πιτταράς.

«Λοιπόν, μάγκες, καλή εκπομπή. Έτσι έχουν τα πράγματα, αφιερωμένο», είπε ο Γιώργος Αυτιάς, αφιερώνοντας στους τηλεθεατές το τραγούδι «Για Πάντα Μαζί» του Γιάννη Πάριου.

Στην έναρξη της δικής τους εκπομπής, ο Γιάννης Πιτταράς και ο Γιώργος Γρηγοριάδης είχαν τον εξής αινιγματικό διάλογο:

Γ. Π: Έβγαλες και τη selfie σου με τον Γιώργο Αυτιά… τι άλλο θέλεις;

Γ. Γ: Και την ανεβάζω, γιατί μου φαίνεται ότι είναι συλλεκτική.

Γ. Π: Συλλεκτική είναι έτσι κι αλλιώς, δεν το συζητάμε.

Γ. Γ: Ε και για άλλους λόγους…

Γ. Π: Υπάρχουν και κάποιες στιγμές πιο ανθρώπινες, που καλείται να πάρει μία απόφαση… Σε όλους μας έχει τύχει.

Γ. Γ: Αν ισχύουν αυτά που φανταζόμαστε… Και να κλείσει ένας κύκλος 35 ετών.

Γ. Π: Και να ανοίξει ένας άλλος…