Χαμός στο MasterChef με τα σκονάκια: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ρε, είσαι και μάγειρας!» (vid)

Newsroom
Χαμός στο MasterChef με τα σκονάκια: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ρε, είσαι και μάγειρας!» (vid)
Εκρηκτικό ήταν το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τους παίκτες να ανταλλάζουν βαριές εκφράσεις.

Το τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef εξελίχθηκε σε πεδίο μάχης με τον Λευτέρη να μπαίνει στο στόχαστρο του Γιάννη.

Το πλεονέκτημα σε αυτή τη νέα δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής του STAR είχε ο Άνχελ. Όταν όμως όλοι οι διαγωνιζόμενοι πήραν θέση πίσω από τους πάγκους της κουζίνας, τα αίματα έμελλε να ανάψουν και οι τόνοι να ανέβουν ξανά για τα καλά ανάμεσα τους. Πρωταγωνιστές, ανάμεσα σε άλλους, ήταν τόσο ο Λευτέρης όσο και ο Γιάννης.

«Σεφ, θέλω να πω κάτι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου δίκαιο άνθρωπο. Ο Λευτέρης σήμερα είχε γραμμένη συνταγή στα χέρια του. Μπαίνοντας μέσα, κάθισε και την έγραψε και μετά στο δίλεπτο που πήγε στην τουαλέτα, τα έσβησε. Το έχουμε δει τόσα άτομα και ελπίζω να μην είστε κότες και να μην μιλάτε» υπογράμμισε ο Γιάννης για να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του συμπαίκτη του στο MasterChef.

«Όλοι σας γράφατε συνταγές στα χαρτιά και πήγατε τουαλέτα μετά! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όποιος μιλήσει τώρα και έχει τα κότσια να πει κάτι. Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Μόνο αυτό έχω να σας πω» φώναξε, εν εξάλλω, ο Λευτέρης για να απαντήσει εκ νέου ο Γιάννης ως εξής. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, ρε, που είσαι μάγειρα! Εγώ σε παίζω στα ίσα!

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και εσύ και ο Γιάννης που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά που δεν έχετε σήμερα συσκευές και πάτε να δημιουργήσετε σκηνικό μόνο και μόνο γι’ αυτό. Ντροπή σε όποιον μιλήσει» πρόσθεσε, σε πολύ αυστηρό τόνο, ο Λευτέρης για να επιχειρήσουν οι κριτές του MasterChef να επαναφέρουν τόσο εκείνον όσο και τους υπόλοιπους παίκτες στην τάξη» συμπλήρωσε.