Χαμός σε live του Σαντάμ στη Θεσσαλονίκη: «Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χαμός σε live του Σαντάμ στη Θεσσαλονίκη: «Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο» (vid)
Σε... Κλεάνθης Βικελίδης μετέτρεψαν την συναυλία του Σαντάμ οι οπαδοί του Άρη.

Ο Σαντάμ έβαλε «φωτιά» εχθές (24/03) στη Θεσσαλονίκη με την παρουσίαση του δίσκου του «Γολγοθάς».

Το MΥΛΟΣ, Open Air ήταν ασφυκτικά γεμάτο πολύ ώρα πριν ξεκινήσει το live, ενώ από πολύ νωρίς απέκτησε και ένα... κιτρινόμαυρο άρωμα. Εκατοντάδες οπαδοί του Άρη έδωσαν το παρών στη συναυλία και τραγούδησαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, ζητώντας της να φέρει το κύπελλο στον Λευκό Πύργο. «Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό» ακούγονται να φωνάζουν πριν ξεκινήσει το live.

@thessaloniki_super3 #thessaloniki #sadam ♬ πρωτότυπος ήχος - thessaloniki_super3

Θυμίζουμε ότι την περίοδο της καραντίνας οι οπαδοί του Άρη είχαν κλείσει την Τσιμισκή με αυτοκίνητα και μηχανάκια, ανάβοντας παράλληλα και καπνογόνα για τις ανάγκες ενός video clip του ράπερ.

Η χρονιά που πέρασε βρήκε τον βορειοελλαδίτη rapper να συμμετέχει σε ένα από τα πιο ανατρεπτικά μουσικά project που έχουν συμβεί ποτέ στην Ελλάδα: το album “Αrte Povera” του Beats Pliz, στο οποίο συμμετείχε με το τραγούδι “Lavara & Balaclava”. Το τραγούδι μάλιστα αποτέλεσε και ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του δίσκου, σημειώνοντας πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις.

Την επιτυχία των προηγούμενων ετών έρχεται να επισφραγίσει το πρώτο ολοκληρωμένο album του με τίτλο «ΓΟΛΓΟΘΑΣ», μια δισκογραφική δουλειά η οποία περιέχει 12 ολοκαίνουρια κομμάτια σε παραγωγή των Dof Twogee, Beats Pliz, Quicksilver, Mike, G, Solid & Ortiz. Ανάμεσα στα τραγουδια θα συναντήσετε και ανατρεπτικές συνεργασίες με τους ΛΕΞ, Hgemona$, VLOSPA & Tsaki, -μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ραπ σκηνής.