Νοσοκομείο Κορίνθου: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε άνδρας του ΕΚΑΒ
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας άνδρας του ΕΚΑΒ, το απόγευμα του Σαββάτου (23/3) στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/3) στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όταν, για άγνωστη αίτια, ομάδα ατόμων προσέγγισε τον άνδρα του ΕΚΑΒ και του επιτέθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του KorinthosTv, μία ομάδα ατόμων προσέγγισε τον άνδρα του ΕΚΑΒ και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να τραπούν σε φυγή. Στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες
Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο και οι λόγοι που ώθησαν τους δράστες σε αυτή την πράξη.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο στον Κεραμεικό: Η στιγμή που 89χρονος αποχωρεί με την καραμπίνα από τον ΕΦΚΑ
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- 20ος Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin: Η Θεσσαλονίκη... έτρεξε στον ρυθμό της επετειακής διοργάνωσης!