Αποστολάκης για Κασσελάκη: «Είναι πολύ συνεπής, άριστος στρατιώτης, ζήτησε να είναι και στην παρέλαση» (vid)

Αποστολάκης για Κασσελάκη: «Είναι πολύ συνεπής, άριστος στρατιώτης, ζήτησε να είναι και στην παρέλαση» (vid)
Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη (21/3), τον Στέφανο Κασσελάκη στο στρατόπεδο του στη Θήβα και στη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή του Alpha, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι «πάρα πολύ συνεπής σε όλα αυτά που του έχουν ζητήσει και δεν έχει αρνηθεί να κάνει τίποτα».

«Πήγαμε σήμερα στο στρατόπεδο, μετά την προπόνηση που έκαναν για την παρέλαση. Είπαμε μερικά πράγματα κατ’ αρχήν για το κόμμα και τα πράγματα που έπρεπε να συζητήσουμε, για το πως περνάει μέσα στο στρατόπεδο, για το ποιες είναι οι εντυπώσεις του, τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή του Αlpha «Super Katerina».

«Είναι άριστος και μάλιστα μας είπαν "μακάρι να είχαμε τέτοιους στρατιώτες". Αυτός από την πρώτη στιγμή που του είπαμε ότι πρέπει να υπηρετήσει, ενθουσιάστηκε», συμπλήρωσε.

«Είναι πάρα πολύ συνεπής σε όλα αυτά που του έχουν ζητήσει. Δεν έχει αρνηθεί να κάνει τίποτα. Μας έλεγε πάρα πολλά πράγματα για τη θητεία που σκεφτόταν και πώς πρέπει να γίνει και τι θα ήθελε να είναι διαφορετικό. Είναι αρκετά ενθουσιασμένος που του δόθηκε η ευκαιρία, έστω και αυτές τις λίγες μέρες, να συμμετέχει στην υπηρεσία για την πατρίδα. Μάλιστα εθελοντικά ζήτησε να είναι και στην παρέλαση», είπε στο τέλος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπενθυμίζεται ότι παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαρτίου στο κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα. Αποτελεί μάλιστα τον πρώτο εν ενεργεία αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη χώρα, που κατατάσσεται για τη στρατιωτική του θητεία, ενώ σημειώνεται πως η θητεία του θα διαρκέσει 20 ημέρες.

kasselakis