Θεσσαλονίκη: Η στιγμή του μαχαιρώματος του μάγειρα στη Μενεμένη (vid)

Newsroom
Θεσσαλονίκη: Η στιγμή του μαχαιρώματος του μάγειρα στη Μενεμένη (vid)
Βίντεο - ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε σε ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 55χρονος μαχαίρωσε τον μάγειρα στη Θεσσαλονίκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. O σεφ του ουζερί της Μενεμένης, ο οποίος δέχτηκε την επίθεση, δήλωσε πρόσφατα ότι δεν αποδέχεται τη συγγνώμη του δράστη και ζητά την τιμωρία του.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 4 Μαρτίου, όταν ο 65χρονος μάγειρας διαφώνησε με τον 55χρονο πελάτη και οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Τότε, ο δράστης τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο τον 65χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Το MEGA έδειξε σήμερα (19/03) το βίντεο - ντοκουμέντο από το κλειστό κύκλωμα καμερών του καταστήματος. Τα πλάνα είναι σοκαριστικά και αποτυπώνουν τη στιγμή που ο δράστης επιτίθεται στον άνδρα, ενώ φαίνεται πως κρατά το μαχαίρι με τρόπο άκρως επαγγελματικό.

Μάλιστα ο άνδρας φαίνεται να φεύγει ατάραχος από το μαγαζί με το μηχανάκι του, αφότου έσπειρε τον πανικό, με το θύμα αιμόφυρτο να περιμένει το ασθενοφόρο για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.