Η Μαρίνα Σάττι απάντησε στους haters: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν» (vid)

Newsroom
Η Μαρίνα Σάττι απάντησε στους haters: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν» (vid)
Το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Μπορεί το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι να σαρώνει στην Ευρώπη και να έχει γίνει το απόλυτο viral, ωστόσο, στην Ελλάδα ο κόσμος είναι ακόμα διχασμένος. Αν και στο εξωτερικό το «Ζάρι» έχει κερδίσει το κοινό, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές, τόσο στο YouTube, όσο και στις υπόλοιπες πλατφόρμες, οι Έλληνες δεν το έχουν «αγκαλιάσει».

Σε ένα live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Σάττι, απάντησε στα αρνητικά σχόλια, αλλά και σε όσους λένε ότι το κομμάτι της είναι ρεγκετόν.

«Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;», είπε με χιουμοριστική διάθεση η Μαρίνα Σάττι, τονίζοντας πως ο βασικός ρυθμός του τραγουδιού «Ζάρι» είναι ο συρτός και όχι το ρεγκετόν, όπως πολλοί λανθασμένα υπέθεταν εδώ και μια εβδομάδα.

Εκτόξευση της Ελλάδας στον πίνακα των προγνωστικών της Eurovision

Πλέον, η Ελλάδα αποτελεί ένα από τα φαβορί για τη νίκη στη Eurovision αφού, μέσα σε λίγες ώρες, ανέβηκε δύο θέσεις στα σχετικά στοιχήματα. Έτσι, το τραγούδι «Ζάρι» με τη Μαρίνα Σάττι, το απόγευμα της Πέμπτης (14/03), ήταν στην έβδομη θέση με αποδόσεις από 13 έως 26, «απειλώντας» ανοιχτά την Ολλανδία στην έκτη θέση, που έχει αποδόσεις από 11 έως 25.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα eurovisionworld.com, έχουμε στην πρώτη θέση την Κροατία με αποδόσεις από 3,75 έως και 5, δεύτερη είναι η Ουκρανία με αποδόσεις από 4,5 έως 6, τρίτη είναι η Ιταλία με αποδόσεις από 6,5 έως 7,6, τέταρτη είναι η Ελβετία με αποδόσεις από 7 έως 10 και πέμπτο το Βέλγιο με αποδόσεις από 10 έως 16.

1