Η περιπέτεια της Λιάνας Κανέλλη με το τσιγάρο: «Κάπνισα για τρεις ζωές και παραλίγο να πεθάνω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η περιπέτεια της Λιάνας Κανέλλη με το τσιγάρο: «Κάπνισα για τρεις ζωές και παραλίγο να πεθάνω» (vid)
Για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε στις αρχές του 2024 όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ημέρες στη ΜΕΘ έχοντας προσβληθεί από πνευμονία και RSV μίλησε η Λιάνα Κανέλλη.

Για τα όσα βίωσε πριν λίγο καιρό όταν νόσησε με πνευμονιόκοκκο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για εννέα μέρες στη ΜΕΘ, μίλησε η Λιάνα Κανέλλη.

Η Λιάνα Κανέλλη βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένη στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ και ήταν ήταν «καταπέλτης» για το τσιγάρο εξομολογούμενη ότι έφτασε στο σημείο να καπνίζει 80 τσιγάρα την ημέρα και «παραλίγο να χάσω τη ζωή μου».

Όπως σημείωσε «το τσιγάρο συνέβαλε (σ.σ. στην περιπέτεια της υγείας της) επειδή δεν έχουν ελαστικότητα τα πνευμόνια ενός ανθρώπου που καπνίζει κάθε μέρα». «Έπαιξε, όμως, ρόλο και η δουλειά, η άσκηση του διαφράγματος, ότι μπορώ να βήξω».

«Κάπνισα για τρεις ζωές και παραλίγο να χάσω τη ζωή μου, ας μην το ξεκινήσουν οι νέοι, δεν προσφέρει καμία απόλαυση» πρόσθεσε στο πλαίσιο αυτό.

Παράλληλα τόνισε ότι «η αποστέρηση από νικοτίνη θέλει βοήθεια γιατί οι γιατροί μου είπαν ότι αν δεν ακολουθήσω διαδικασία απεξάρτησης θα έχω πρόβλημα. Από την κοκαΐνη μπορείς να βγεις σε έναν μήνα, από το τσιγάρο θέλεις από 6 μήνες έως 5 χρόνια»

Εξομολογήθηκε, μάλιστα, ότι «ταλαιπωρήθηκα πολύ, υπήρχαν στιγμές που είπα «παραδίδω το πνεύμα» αλλά δεν ήθελα να πεθάνω, είχα πράγματα να κάνω. Αν έχεις στάση Διγενή θα το παλέψεις. Πιο εύκολα σκοτώνει η μοναξιά από την αρρώστια, θες ανθρώπους να σε σκέφονται, για να ζήσεις γι αυτούς, θέλεις πάλη, Αν το αφήσεις θα σε αφήσει. Η ζωή είναι ωραία γιατί είναι δύσκολη».