Eurovision 2024: Εκτόξευση της Ελλάδας στα στοιχήματα!

Επιμέλεια: Newsroom
Eurovision 2024: Εκτόξευση της Ελλάδας στα στοιχήματα!
Tο ελληνικό τραγούδι συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές, τόσο στο YouTube, όσο και στις υπόλοιπες πλατφόρμες, ενώ έχει εντυπωσιάσει τους Eurofans σε όλη την Ευρώπη.

Μπορεί οι απόψεις στην Ελλάδα για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι να διίστανται, στο εξωτερικό όμως η ελληνική συμμετοχή εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή. Στο eurovisionworld.com, το ελληνικό τραγούδι βρίσκεται πλέον στη 8η θέση των προγνωστικών για τον μεγάλο νικητή της Eurovision 2024.

Πλέον, η Ελλάδα αποτελεί ένα από τα φαβορί για τη νίκη στη Eurovision αφού, μέσα σε λίγες ώρες, ανέβηκε δύο θέσεις στα σχετικά στοιχήματα. Έτσι, το τραγούδι «Ζάρι» με τη Μαρίνα Σάττι, το απόγευμα της Πέμπτης (14/03), ήταν στην έβδομη θέση με αποδόσεις από 13 έως 26, «απειλώντας» ανοιχτά την Ολλανδία στην έκτη θέση, που έχει αποδόσεις από 11 έως 25.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα eurovisionworld.com, έχουμε στην πρώτη θέση την Κροατία με αποδόσεις από 3,75 έως και 5, δεύτερη είναι η Ουκρανία με αποδόσεις από 4,5 έως 6, τρίτη είναι η Ιταλία με αποδόσεις από 6,5 έως 7,6, τέταρτη είναι η Ελβετία με αποδόσεις από 7 έως 10 και πέμπτο το Βέλγιο με αποδόσεις από 10 έως 16.

εeurovision