Tzane: Το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ για το δικό τους αντίο στον TikToker (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Tzane: Το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ για το δικό τους αντίο στον TikToker (vid)
Στην γεμάτη Τούμπα, όπου διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οπαδοί του «Δικεφάλου» αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον TikToker Tzane.

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του του νεαρού TikToker «Tzane» ενώ βρισκόταν σε ταξίδι στην Ιταλία.

Όπως έγινε γνωστό, ο fitness influencer βρισκόταν με άλλους TikToker στο χωριό Roghudi Vecchio, όταν έπεσε από μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε με story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χρήστος Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στο ταξίδι.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν ξέχασαν τον συνοπαδό τους, Tzane, και στον σημερινό αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανήρτησαν ένα μεγάλο πανό στο κέντρο του γηπέδου της Τούμπας που έγραφε: «RIP TZANE»

O Γιώργος ήταν πολύ καλός αθλητής της πάλης. Ο προπονητής πάλης του Tzane, Βασίλης Μπατάλας, φανερά φορτισμένος συναισθηματικά, μίλησε για τον 23χρονο στο Mega.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου. Μέσα στο γυμναστήριο μεγάλωσε. Ήταν ένα φιλότιμο και καλό παιδί. Είχε πολλές διακρίσεις εδώ, προσπάθησε να μπει και στην Εθνική Ομάδα. Αν γινόταν η ελληνοποίησή του, που την περιμέναμε πολύ, τότε θα αποφεύγαμε αυτά τα πράγματα γιατί ήταν αθλητής – φαινόμενο. Τον αγαπούσε και ο δάσκαλός μας, Λάζαρος Ψωμιάδης, από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι είναι ταλέντο», ανέφερε χαρακτηριστικά.