Tzane: Νεκρός ο γνωστός Έλληνας TikToker (vid)

Tzane: Νεκρός ο γνωστός Έλληνας TikToker (vid)
Η είδηση του θανάτου του ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις που μοιράστηκαν οι φίλοι του σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

H ελληνική κοινότητα του TikTok θρηνεί την απώλεια μιας από τις διάσημες προσωπικότητές της, τον Tzane. Γνωστός για το ελκυστικό περιεχόμενο του στο TikTok, ο ξαφνικός θάνατος του Tzane προκάλεσε σοκ στους ακολούθους του και στο ευρύτερο τοπίο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Tzane, όπως ήταν ευρέως γνωστός στην ψηφιακή πλατφόρμα, βρήκε πρόωρο θάνατο την Τρίτη (12/3) στο γραφικό χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας. Η είδηση του θανάτου του ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις που μοιράστηκαν οι φίλοι του σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας τις τραγικές συνθήκες του θανάτου του.

@lordtzane #tzane ♬ πρωτότυπος ήχος - ΑΚΥΚΛΟΦΌΡΗΤΑ ΣΤΟ ΒΙΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του Tzane ήταν το αποτέλεσμα μιας μοιραίας πτώσης από ένα μπαλκόνι που δεν είχε κάγκελα. Οι ιταλικές αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως και ελικόπτερο εστάλη στο Roghudi Vecchio για να ανασύρει τη σορό του, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Η επιβεβαίωση του θανάτου του Tzane εδραιώθηκε περαιτέρω από μια συγκλονιστική ιστορία που μοιράστηκε ο Χρήστος Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία. Το μήνυμα του Κόγια προς τους οπαδούς τους ήταν το ακόλουθο: «Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε.

1