Κοπάδι με άγριες γαλοπούλες επιτέθηκε σε αστυνομικό: «Δέχομαι επίθεση από ένα κοτόπουλο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κοπάδι με άγριες γαλοπούλες επιτέθηκε σε αστυνομικό: «Δέχομαι επίθεση από ένα κοτόπουλο» (vid)
Ξεκαρδιστικό είναι το περιστατικό που έλαβε μέρος στη Φλόριντα. Αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από γαλοπούλες. Η προσπάθεια του να αποφύγει την επίθεση έγινε viral.

Σε μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων που έμοιαζε βγαλμένη από κωμικό σκετς, ένας αστυνομικός βρέθηκε στο επίκεντρο μιας απροσδόκητης αντιπαράθεσης, όχι με κάποιον παραβάτη του νόμου, αλλά με ένα κοπάδι άγριες γαλοπούλες.

Καθώς ο αστυνομικός ασχολείτο με τον έλεγχο της κυκλοφορίας, έγινε στόχος ενός «εκνευρισμένου» κοπαδιού γαλοπούλες που έμοιαζε αποφασισμένο να αμφισβητήσει την παρουσία του. Η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα από μια τυπική αστυνομική αποστολή σε μια διαμάχη άγριων ζώων, με σχεδόν δέκα πουλιά να συνωστίζονται γύρω από τον αστυνομικό. Σε μια χιουμοριστική παρεξήγηση, ο αστυνομικός πέρασε την επικεφαλής γαλοπούλα για κοτόπουλο, αναφέροντας μέσω του ασυρμάτου του: «Μου επιτίθεται ένα κοτόπουλο αυτή τη στιγμή!».

Τα πλάνα δείχνουν τις προσπάθειες του βοηθού να αποκρούσει τους φτερωτούς επιτιθέμενους χρησιμοποιώντας μη βίαιες μεθόδους. Κάποια στιγμή, κατέφυγε στο να φωνάξει «κουάκ, κουάκ, κουάκ», σε μια κάπως άστοχη προσπάθεια να τρομάξει τα πουλιά. Παρά τις προσπάθειές του, όπως το να κλωτσάει το πόδι του και να κουνάει το καπέλο του, ο αστυνομικός κατάφερε να αποφύγει τη σωματική επαφή με τα πουλιά.

Αν και οι γαλοπούλες τελικά υποχώρησαν, επιτρέποντας στον αστυνομικό να επιστρέψει στα καθήκοντά του, το περιστατικό άφησε μια μόνιμη εντύπωση, όχι μόνο στον εμπλεκόμενο αστυνομικό αλλά και στους θεατές που παρακολούθησαν έκτοτε την εξέλιξη της συνάντησης στο διαδίκτυο

Αυτή η μοναδική ιστορία χρησιμεύει ως υπενθύμιση για τις μερικές φορές απροσδόκητες διασταυρώσεις μεταξύ της φύσης και των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, ακόμη και κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.