Τα πάνω κάτω στο Survivor την Κυριακή: Δύο φαβορί στην ίδια ομάδα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τα πάνω κάτω στο Survivor την Κυριακή: Δύο φαβορί στην ίδια ομάδα (vid)
Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών κάτι που θα αποδειχθεί εκ νέου στο επεισόδιο της Κυριακής (10/3) όπου αναμένεται να αλλάξουν όλα.

Μια μεγάλη ανατροπή θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής (10/2). Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, την Κυριακή αναμένεται να έρθουν τα πάνω κάτω.

«Την Κυριακή θα έχουμε ένα πολύ ωραίο επεισόδιο. Αλλάζουν όλα», είπε με νόημα ο Νίκος Παρτσώλης, επιβεβαιώνοντας τα spoiler που θέλουν την μίξη των δύο ομάδων.

Κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σε όλα τα Survivor, ωστόσο αυτή τη φορά θα έρθει πιο νωρίς αφού η ομάδα των Διασήμων χάνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλο, είτε λόγω αποχωρήσεων, είτε λόγω τραυματισμών.

Η διαδικασία είναι συνηθισμένη. Θα γίνει έκτακτο συμβούλιο και εκεί ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τις νέες ομάδες. Μάλιστα, οι νέες ομάδες θα διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο που θα φέρουν μεγάλες εκπλήξεις.

Σύμφωνα με το κανάλι Lucky Luke spoiler στο YouTube δύο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Survivor θα βρεθούν στην ίδια ομάδα.