Αποχώρησε με γεμάτες τσέπες από το Survivor η Μαρία Αντωνά: Το ποσό που συγκέντρωσε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αποχώρησε με γεμάτες τσέπες από το Survivor η Μαρία Αντωνά: Το ποσό που συγκέντρωσε (vid)
Το Survivor τελείωσε για την Μαρία Αντωνά, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό στον λογαριασμό της.

Ακόμα έναν παίκτη τους αποχαιρέτησαν από το Survivor οι Διάσημοι, καθώς η Μαρία Αντωνά από το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Η ραδιοφωνική παραγωγός κλήθηκε να υπερασπιστεί την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για μια ακόμα φορά. Αυτή τη φορά απέναντι στις Μαριλίνα Βακόνδιου, Ευγενία Μπόρλα και Αναστασία Τσέρου.

Αρχικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μαριλίνα από την οποία έχασε με 4-3. Έτσι, βρέθηκε στην τελευταία μάχη για την παραμονή στο Survivor απέναντι στην συμπαίκτριά της, Ευγενία. Η τελευταία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2 και παράλληλα να κερδίσει την παραμονή της στο παιχνίδι πετώντας έξω τη Μαρία Αντωνά.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, πολύ γεμάτη και είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία» παραδέχθηκε αρχικά με χαμόγελο η Μαρία Αντωνά ενώ σε ερώτηση για τον ποιο ή ποια θέλει νικητή είπε: «Θα ήθελα φέτος να δω μια γυναίκα να σηκώνει την κούπα. Για τις γυναίκες είναι ακόμα πιο σκληρό το παιχνίδι. Ξέρω ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει αφήσει ιστορία μέσα στο παιχνίδι και έχει σηκώσει την κούπα ήδη μια φορά. Είμαι σίγουρη ότι θα βρίσκεται στον τελικό. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω και την Ασημίνα στον τελικό. Και επειδή η Κατερίνα το έχει κερδίσει, θα ήθελα να το κάνει και η Ασημίνα».

Τα χρήματα που κέρδισε

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι αθλήτρια, η Μαρία Αντωνά έκλεψε τις εντυπώσεις με την μαχητικότητά της, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ξεπέρασε τους φόβους τις, κυρίως με το νερό.

Τα χρήματα που είχε συμφωνήσει να παίρνει ήταν 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Επομένως για τις εννέα εβδομάδες που έμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 45.000 ευρώ και έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει.

Αναλυτικά η λίστα

Μαρία Αντωνά 45.000
Όλγα Πηλιάκη 35.000
Νίκος Γκάνος 35.000
Κρίστη Καθαργιά 12.000
Χρήστος Βολικάκης 12.000
Ζωή Ασουμανάκη 6.000
Ρομπ Τζέημς 5.000
Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
Έλενα Αμανατίδου 3.000
Σωτήρης Λαμάι 2.000
Ανδριάνα Καγιά 1.000