Ξέσπασε σε γέλια ο Πορτοσάλτε: «Μιλάει ο Ολυμπιακός για τοξικότητα» (vid)

Ξέσπασε σε γέλια ο Πορτοσάλτε: «Μιλάει ο Ολυμπιακός για τοξικότητα» (vid)
Διάθεση για... πειράγματα στον Δημήτρη Οικονόμου είχε ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή την ήττα του Ολυμπιακού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Καζούρα στον Δημήτρη Οικονόμου έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-1 για το Conference League.

«Φαντάζομαι είμαστε καλά, έχουμε χωνέψει από χθες...», είπε χαμογελώντας ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Δημήτρη Οικονόμου να παίρνει τον λόγο: «18:20 ήμουν σπίτι και κοιμήθηκα για να μην δω αγώνα, δεν είχα χρόνο να δω».

Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος είναι δηλωμένος φίλος της ΑΕΚ πρόσθεσε: «Όχι δεν αναφέρθηκα σε αυτό. Δεν ξέρω, έγινε κάτι χθες το βράδυ; Στην Τσινκοπέμπτη αναφέρομαι».

Τότε ο Δημήτρης Οικονόμου του έδειξε μια ανάρτηση στο κινητό λέγοντας: «Πρόσεξε εδώ να δεις ο φίλος μας ο Διογένης... για να δεις τί είναι ο ΑΕΚτζής. Δεν μπορεί να μην βγάζει τοξικότητα από μέσα του...», με τον Άρη Πορτοσάλτε να ξεσπάει σε γέλια και να λέει: «Διογένη, μιλάει ο Οικονόμου, εννοώ ο Ολυμπιακός για τοξικότητα».

Η ανάρτηση που έδειξε ο Οικονόμου είχε το γήπεδο της ΑΕΚ και έγραφε: «Η ΟΠΑΠ Arena καλωσορίζει τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Conference League», με το πάνελ να ξεσπά στα γέλια και να βλέπει χιουμοριστικό το συγκεκριμένο σχόλιο.