Δεν ξανάγινε στο Survivor: Δύο μήνες μετά και έχουν μείνει μόλις 4 Διάσημοι από την αρχική ομάδα

Επιμέλεια: Newsroom
Δεν ξανάγινε στο Survivor: Δύο μήνες μετά και έχουν μείνει μόλις 4 Διάσημοι από την αρχική ομάδα
Ένας ένας αποχωρούν από τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων του Survivor.

Τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor αποχαιρέτησε η Μαρία Αντωνά, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (7/3). Η ραδιοφωνική παραγωγός δεν κατάφερε να σπάσει την «κατάρα» των Διασήμων που αποχαιρετούν έναν έναν τους παίκτες τους.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη αποχώρηση παίκτη της Κόκκινης Ομάδας, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Έλενας Αμανατίδου, Όλας Πηλιάλη, Νίκου Γκάνου και Ζωής Ασουμανάκη.

Ωστόσο, αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι από την αρχική σύνθεση των Διασήμων, έχουν απομείνει μόλις τέσσερις παίκτες. Πρόκειται για την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Αλέξη Παππά και τον Σάββα Γκέντσογλου.

Πλέον η πλειοψηφία των Διασήμων αποτελείται από τις προσθήκες που έγιναν στην πορεία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Από την αρχική ομάδα έχουν αποχαιρετήσει ο Παύλος Παπαδόπουλος, Κρίστη Καθαργιά, Νίκος Γκάνος, Χρήστος Βολικάκης, η Όλγα Πηλιάκη και η Μαρία Αντωνά.

Δεν αποκλείεται αν οι Διάσημοι συνεχίσουν να αποχαιρετούν τον Άγιο Δομίνικο με αυτό τον ρυθμό, να γίνει πιο γρήγορα η μίξη των δύο ομάδων, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στα προηγούμενα Survivor.