Ο θρύλος των ερωτικών ταινιών, Rocco Siffredi, φαντάζεται τον Ζλάταν και τον Τότι να πρωταγωνιστούν στη βιομηχανία

Newsroom
Ο θρύλος των ερωτικών ταινιών, Rocco Siffredi, φαντάζεται τον Ζλάταν και τον Τότι να πρωταγωνιστούν στη βιομηχανία
Ο 59χρονος Ιταλός πορνοστάρ, Rocco Siffredi αποκάλυψε ποιοι ποδοσφαιριστές θα έκαναν μεγάλη καριέρα στη βιομηχανία του πορνό.

Ο Rocco Siffredi, ίσως ο διασημότερος ηθοποιός ταινιών πορνό - ή ταινιών Χ - στην ιστορία, μίλησε πρόσφατα στη La Gazzetta dello Sport για ποδοσφαιριστές που πιστεύει ότι θα μπορούσαν να γίνουν αστέρες στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών.

Ο 59χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης πορνό, που εμφανίζεται στη νέα σειρά του Netflix "SuperSex" και τον υποδύεται ο Alessandro Borghi, αποκάλυψε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι «ο αθλητισμός είναι το καλύτερο φυσικό αντικαταθλιπτικό».

Αν και παραδέχτηκε ότι δεν είναι μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου, εκτός από τις περιπτώσεις που «η ιταλική εθνική ομάδα παίζει στο Euro και το Παγκόσμιο Κύπελλο», γνωρίζει μερικά από τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος και μάλιστα τους φαντάζεται να πρωταγωνιστούν στις ταινίες πορνό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τον Φραντσέσκο Τότι, τον εμβληματικό αρχηγό της Ρόμα, και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, της PSG, της Ίντερ, της Μίλαν και του Άγιαξ. «Μπορώ να φανταστώ απόλυτα τον Φραντσέσκο Τότι και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες», είπε χαρακτηριστικά.

Supersex: Η πιο «ακατάλληλη» σειρά για τον πιο διάσημο πορνοστάρ στον κόσμο

Η άκρως X-rated σειρά του Netflix για τον πιο διάσημο σταρ ενήλικων ταινιών στον κόσμο αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για τη σειρά

Η ταινία «Supersex», η οποία είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του Rocco Siffredi, ενός Ιταλού σταρ ταινιών ενηλίκων που έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 1.300 βίντεο πορνό.

Το trailer της σειράς κυκλοφόρησε και είναι ένα από τα πιο X-rated trailer που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Με τον Alessandro Borghi να υποδύεται τον Siffredi, η σειρά θα εξετάσει πώς ο Siffredi από το να είναι ο Rocco Tano, ένας «απλός τύπος από την Ortona» στην κεντρική Ιταλία, έγινε ο «πιο διάσημος πορνοστάρ στον κόσμο».

Στο τρέιλερ, το οποίο διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά, υπάρχει δράμα, βογγητά, καυγάδες, πάρτι, βαριά αναπνοή, εκρήξεις και αρκετό γυμνό σώμα.