Ψύχος και καταιγίδες την Τσικνοπέμπτη: Ο χάρτης με τις περιοχές που θα επηρεαστούν (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ψύχος και καταιγίδες την Τσικνοπέμπτη: Ο χάρτης με τις περιοχές που θα επηρεαστούν (vid)
Αλλάζει ο καιρός την Τσικνοπέμπτη, με τον Σάκη Αρναούτογλου να ξεκαθαρίζει ότι όσο πιο νότια στην Ελλάδα τόσο πιο καλός θα είναι ο καιρός.

Χωρισμένη στα δυο θα είναι η Ελλάδα την Τσικνοπέμπτη καθώς στη μισή θα επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και στην άλλη... ανοιξιάτικες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Το πρωί της Τσικνοπέμπτης ο άστατος καιρός θα παραμείνει στην κεντρική Μακεδονία και θα μετακινηθεί και προς τα ανατολικά δίνοντας μπόρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από δυτικές διευθύνσεις γύρω στα 4 με 5 μποφόρ, ενώ πιο ανατολικοί θα είναι στο βόρειο Αιγαίο στα 3 με 5 μποφόρ.

Ωστόσο, η ψύχρα θα βρίσκεται στα βορειοδυτικά και στα βόρεια της χώρας με χαμηλές θερμοκρασίες την ώρα που στην υπόλοιπη θα αγγίξει τους 20!

Στην Αττική θα επικρατήσει αρχικά ηλιοφάνεια με κάποιες αυξημένες συννεφιές το απόγευμα. Από αργά τη νύχτα ο καιρός θα αρχίσει σταδιακά να ανοίγει.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 7 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Τοπικές μπόρες χιονιού θα εκδηλωθούν πάνω από τα 1000 μέτρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα 3 με 5 μποφόρ , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 9 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή θα έχουμε βελτίωση του καιρού με κάποιες βροχές μόνο στην περιοχή του Αιγαίου τις πρωινές ώρες.