Επεισοδιακή καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα: Οι αστυνομικοί εντόπισαν 80 κιλά «σοκολάτα»

Επιμέλεια: Newsroom
Επεισοδιακή καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα: Οι αστυνομικοί εντόπισαν 80 κιλά «σοκολάτα»
Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητών ναρκωτικών σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3) στην Ηγουμενίτσα.

Δραματική καταδίωξη διακινητών ναρκωτικών εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (2/3) στη Μαζαρακιά Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση δύο οχημάτων, τη σύλληψη δύο ατόμων και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κατεργασμένης κάνναβης.

Σύμφωνα με το thespro.gr, το περιστατικό ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα έκαναν σήμα σε όχημα που κινούνταν στον παλιό δρόμο Μακρυχώρας - Μαζαρακιάς να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε με το σήμα των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Εντός του χωριού, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.

Αμέσως μετά, οι δύο επιβαίνοντες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν επί τόπου τον έναν από αυτούς, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη μετά από πεζή καταδίωξη.

Στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τέσσερις σακούλες που περιείχαν περίπου 80 κιλά επεξεργασμένης ινδικής κάνναβης.

Αυτή την ώρα, οι δύο συλληφθέντες, έχουν οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, ενώ το αυτοκίνητο, που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του ενός εκ των συλληφθέντων, καθώς και τα μεταφερόμενα ναρκωτικά, έχουν κατασχεθεί.