Συγκλονιστικά βίντεο από την κόλαση των Τεμπών: Η στιγμή που φτάνουν οι πρώτοι πυροσβέστες και αστυνομικοί

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλονιστικά βίντεο από την κόλαση των Τεμπών: Η στιγμή που φτάνουν οι πρώτοι πυροσβέστες και αστυνομικοί
Ένα ακόμη συγκλονιστικό βίντεο από την τραγωδία των Τεμπών ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Νέα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία στα Τέμπη βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τα λεπτά μετά το τρομακτικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς, όταν έφτασαν στο σημείο οι πρώτοι πυροσβέστες, αστυνομικοί και εθελοντές.

Από το υλικό που μετέδωσε το Mega ακούγονται παγιδευμένοι επιβάτες του μοιραίου τρένου να φωνάζουν για βοήθεια λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά τη φονική σύγκρουση και τη φωτιά που ξέσπασε στο σημείο.

«Έλα λεβέντη μου! Έλα αγόρι μου!», ακούγεται να λένε οι διασωθέντες που έφτασαν πρώτοι στο σημείο. Άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβέστες και αστυνομικοί έψαχναν διασωθέντες, στο απόλυτο σκοτάδι, μέτρα μακριά από τα βαγόνια, με μόνο φως αυτό του φακού.

Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε τον πρώτο πυροσβέστη που φτάνει στο σημείο, ενώ καταφθάνουν και αστυνομικά όργανα. Ακολουθεί ο εξής διάλογος: -Είμαι ο Αξιωματικός Υπηρεσίας του ΑΤ Τεμπών τι θέλεις; -Φίλε μου θέλω το πυροσβεστικό που είναι μπροστά της ΕΜΑΚ να φέρει όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία του εδώ. -Έγινε. Παίρνω το 199. Στο φέρνει τώρα.