Επεισόδια στο Σύνταγμα μετά την πορεία για τα Τέμπη: Πέταξαν μολότοφ στο προαύλιο της Βουλής (vid)
Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 14.00 στο Σύνταγμα, στην πορεία για την 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ. Μία ομάδα περίπου 20 ατόμων βγήκε από την πορεία και έριξε τις μολότοφ στο προαύλιο της Βουλής.
Άρχισαν...
Κατάφεραν να αμαυρώσουν αυτήν την μέρα πένθους.
Κι έχει παιδιά, ηλικιωμένους και ζώα! 😡#τεμπη_εγκλημα #Τεμπη_συγκάλυψη #antireport pic.twitter.com/qnHvt74Ue1— Eleni Spiridaki (@8hGw6i0d0ubplDI) February 28, 2024
Υπενθυμίζεται ότι κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας για τις τρεις συγκεντρώσεις και πορείες που πραγματοποιούνται σήμερα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούνται την ημέρα της συμπλήρωσης ενός έτους από την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη.
Στα Προπύλαια βρέθηκαν 15.000 διαδηλωτές που κατευθύνονται προς τα γραφεία της Hellenic Train, στα Χαυτεία 2.000 διαδηλωτές και 3.500 στην πλατεία Κλαυθμώνος.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Σουρωτήρι, κουτί δημητριακών, αλουμινόχαρτο: Πώς μπορείς να δεις την έκλειψη ηλίου με πράγματα που έχεις στην κουζίνα
- Σίνδος: Η στιγμή που ο 59χρονος σταματά και ξεσπά φωτιά λίγα δευτερόλεπτα μετά
- Συγκίνηση στο Α' Νεκροταφείο: Τραγούδησαν το «Καραϊσκάκης» στο τελευταίο αντίο του Νίκου Καλογερόπουλου (vid)



