Ανατροπή στην υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου: Μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα για τον θάνατο του νεαρού δημοσιογράφου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανατροπή στην υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου: Μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα για τον θάνατο του νεαρού δημοσιογράφου (vid)
Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Απόστολου Φουρνατζόπουλου μετά το νέο σενάριο που βλέπει το φως της δημοσιότητας

Νέο σενάριο για τον θάνατο του 26χρονου Απόστολου Φουρνατζόπουλου βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά από μαρτυρία γειτόνισσάς του στο Παλαιό Φάληρο.

Οι αρχικές πληροφορίες και oρισμένα δημοσιεύματα, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, ήθελαν το δυστύχημα να έγινε κατά τη διάρκεια απόπειρας κλοπής του μετασχηματιστή ή/και άλλων υλικών από τον πυλώνα, χωρίς όμως να ευσταθούν, καθώς λίγες μέρες αργότερα αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του θύματος, ο οποίος είναι ο 26χρονος Απόστολος Φουρνατζόπουλος,

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που είχε μεταφέρει το documentonews.gr, κάτι που επιβεβαιώνεται από μια μαρτυρία στο Debater που παρουσιάζει ένα νέο σενάριο. Ο 26χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη τη γειτονιά, με μία κάτοικο της περιοχής να μιλάει στο Debater για όλα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ (19/02).

Σύμφωνα, λοιπόν, με την μαρτυρία της, ο άτυχος νεαρός είδε στον πυλώνα ένα γατάκι και προσπάθησε μόνος του να το κατεβάσει σε ασφαλές σημείο. «Ανέβηκε να σώσει ένα γατάκι, το γατάκι σώθηκε, το παιδί πρέπει να γλίστρησε και να χάθηκε. Ασχολούμαι τώρα μια εβδομάδα να μεγεθύνω τη φωτογραφία, να δω πρόσωπο. Το γατάκι είναι ζωντανό, το παιδί πρέπει να γλίστρησε γιατί είχε ανέβει πάρα πολύ ψηλά», όπως ανέφερε γειτόνισσα. «Τον χτύπησε το ρεύμα. Πιστεύω οτι δεν το σκέφτηκε ξανά δεύτερη φορά, απλά ανέβηκε. Τα παιδιά μας μεγαλώσανε μαζί με τους διπλανούς. Οπότε ήταν σαν να ήταν παιδί μου».