Ο δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος είναι ο νεκρός σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ

Επιμέλεια: Newsroom
Ο δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος είναι ο νεκρός σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ
Αρχικά είχε ειπωθεί πως ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν κάποιος που και επιχείρησε να πραγματοποιήσει ρευματοκλοπή, τελικά πρόκειται για τον 26χρονο δημοσιογράφο.

Δημοσιογράφος είναι ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός πάνω σε στύλο του ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο την περασμένη Δευτέρα.

Πρόκειται για τον νεαρό πρώην δημοσιογράφο Απόστολο Φουρνατζόπουλο, ο οποίος είχε γίνει γνωστός για τα ρεπορτάζ του σχετικά με την αστυνομική βία κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, γύρω στις 2 τα ξημερώματα οι γείτονες άκουσαν εκρήξεις από τον μετασχηματιστή και κάλεσαν την Πυροσβεστική, η οποία φτάνοντας στο σημείο διέκρινε ότι κοντά στα καλώδια βρίσκεται ένας άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.

Αν και αρχικά είχε ειπωθεί πως ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν κάποιος που και επιχείρησε να πραγματοποιήσει ρευματοκλοπή, τελικά πρόκειται για τον 26χρονο δημοσιογράφο.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος, καθώς και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στον στύλο.

Χρειάστηκε πολλή ώρα για να απεγκλωβιστεί από τον στύλο του ΔΕΔΔΗΕ ενώ μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.