Ο Γκέντσογλου έβαλε στο μάτι το ρολόι του Ατζούν: Κοστίζει όσο ένα ρετιρέ στο Κολωνάκι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Γκέντσογλου έβαλε στο μάτι το ρολόι του Ατζούν: Κοστίζει όσο ένα ρετιρέ στο Κολωνάκι (vid)
Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor σίγουρα θα μείνει αξέχαστο τόσο για τους παίκτες αλλά για τους τηλεθεατές, καθώς εμφανίστηκε ο Ροναλντίνιο.

Ο Ροναλντίνιο έκανε την εμφάνιση του στο χθεσινό (25/2) επεισόδιο του Survivor αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Μετά τον αγώνα ασυλίας, οι τηλεθεατές που είχαν συντονιστεί για να παρακολουθήσουν το ριάλιτι επιβίωσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Ροναλντίνιο να παίζει football tennis μαζί με τον Ατζούν. Έχοντας ως αντιπάλους τον Σάββα Γκέντσογλου και τον Γιώργο Γκιουλέκα. Τα έπαθλα που διακυβεύονταν, σε περίπτωση που νικούσαν οι παίκτες του Survivor, ήταν κάτι παραπάνω από δελεαστικά. Μεταξύ άλλων ο Ατζούν τους είχε τάξει ταξίδι στο Μαϊάμι.

Βέβαια πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Σάββας Γκέντσογλου πίκαρε τον Ατζούν και τον ρώτησε αν μπορούσε να στοιχηματίσει το ρολόι που φορούσε ο Τούρκος παραγωγός. Το εν λόγω ρολόι που φορούσε είναι το Richard Mille RM035-01 «Rafael Nadal», γνωστό για το μοναδικό μείγμα κομψότητας και ανθεκτικότητας. Αυτό το εξαίσιο μοντέλο, με μέγεθος κάσας 43 χιλιοστών, διαθέτει μαύρο σκελετωμένο καντράν και στεφάνη από άνθρακα, στοιχεία που συμβάλλουν στην εκλεπτυσμένη αισθητική του, ενώ υπόσχονται ανθεκτικότητα.

Αυτό που κάνει αυτό το ρολόι να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο η σύνδεσή του με τον θρύλο του τένις Rafael Nadal, αλλά και η ακραία αντοχή του σε χτυπήματα, ένα χαρακτηριστικό που είναι άκρως εντυπωσιακό δεδομένου του ελαφρού βάρους του ρολογιού, μόλις 20 γραμμάρια. Αυτό το κομμάτι της ωρολογιακής τέχνης υπογραμμίζει τη συγχώνευση της πολυτέλειας και των επιδόσεων.

Η τιμή αγοράς για το Richard Mille RM035-01 «Rafael Nadal» ξεκινά από το ιλιγγιώδες ποσό των 170.000 δολαρίων, τοποθετώντας το ως σύμβολο χλιδής και αποκλειστικότητας.