Poco X6 Pro: Απογειώνει την εμπειρία

Poco X6 Pro: Απογειώνει την εμπειρία
Η σειρά Poco ενισχύει με το Poco X6 Pro.

H Poco συνεχίζει να ρίχνει νέα μοντέλα στην αγορά δημιουργώντας σχεδόν μια… ξεχωριστή κατηγορία και μετά το εξαιρετικό Poco X5 Pro, ήρθε η ώρα για τον διάδοχο. Το Poco X6 Pro έρχεται με βελτιώσεις σε όλα τα σημεία και το μοντέλο που ήρθε στη χώρα μας κυκλοφορεί με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Η οθόνη της συσκευής έχει ένα AMOLED Panel με ανάλυση 2712x1220 pixels, φτάνει σε φωτεινότητα τα 1200 nits και έχει ρυθμό ανανέωσης από 30 έως και 120Hz, ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλει. Υποστηρίζει ποιοτικό HDR περιεχόμενο (Dolby Vision HDR και HDR10+) και από κάτω της είναι κρυμμένος και ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Πηγαίνοντας στις κάμερες, έχουμε έναν αισθητήρα Omnivision στα 64MP που φροντίζει ώστε οι λήψεις του να είναι πολύ καλές και γεμάτες χρώμα. Η δεύτερη κάμερα έχει αισθητήρα 8MP και έναν ultrawide φακό και η τρίτη έρχεται με αισθητήρα 2MP για τις macro λήψεις. Από πλευράς επεξεργαστή έχουμε έναν Mediatek Dimensity 8300 Ultra και οι επιδόσεις του είναι εντυπωσιακές, ειδικά συγκρίνοντας με αυτές του ανταγωνισμού.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5000mAh που είναι κλασική για την κατηγορία και τα νέα specs βοηθούν στην καλύτερη κατανάλωσή της για να βγάζει όσο το δυνατόν περισσότερη διάρκεια μακριά από το ρεύμα. Ο φορτιστής των 67W περιλαμβάνεται, μάλιστα, στη συσκευασία, κάνοντας τα πράγματα αρκετά πιο εύκολα.

Συνολικά έχουμε να κάνουμε με ένα από τα καλύτερα smartphones της κατηγορίας του σε επίπεδο επιδόσεων και μια λύση που θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από «τίμια».