Τύπος ισχυρίζεται ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που οδηγεί Lamborghini: Θέλει να αποδείξει ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τύπος ισχυρίζεται ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που οδηγεί Lamborghini: Θέλει να αποδείξει ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου (vid)
Το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, όχι μόνο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων θεατών, αλλά έχει επίσης προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με την αληθοφάνεια τέτοιων βίντεο.

Σε ένα περιστατικό που θολώνει τα όρια μεταξύ της πραγματικότητας και του είδους των αφηγήσεων που συναντάμε στην επιστημονική φαντασία, ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι ο «τελευταίος άνθρωπος» που ζει το έτος 2027, χρησιμοποίησε το TikTok για να τεκμηριώσει τους εκπληκτικούς ισχυρισμούς του.

Το άτομο, έχει ως ψευδώνυμο το όνομα «unicosobreviviente», που μεταφράζεται στα ισπανικά ως «μοναδικός επιζών», έχει τραβήξει την προσοχή περισσότερων από οκτώ εκατομμυρίων οπαδών στην πλατφόρμα.

Ο Javier έχει χτίσει μια μοναδική διαδικτυακή προσωπικότητα μοιράζοντας βίντεο που τον απεικονίζουν να περιπλανιέται σε εγκαταλελειμμένα τουριστικά αξιοθέατα και να οδηγεί σε εγκαταλελειμμένους δρόμους. Ο ισχυρισμός του ότι είναι ένας ταξιδιώτης του χρόνου που έχει κολλήσει στο 2027, υποστηρίζει ότι με κάποιο τρόπο έχει μεταφερθεί στο μέλλον σε έναν έρημο κόσμο χωρίς ανθρώπινη ζωή. Για να προσδώσει αξιοπιστία στους ισχυρισμούς του, ο Javier δημοσιεύει συχνά βίντεο που τον δείχνουν σε τυπικά πολυσύχναστες τοποθεσίες που τώρα είναι άδειες, όπως το Κολοσσαίο στη Ρώμη.

@unicosobreviviente Respuesta a @♡Luis Salgado♧ #unicosobreviviente ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

Στην τελευταία του προσπάθεια να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ο Javier υιοθέτησε μια νέα στρατηγική. Απομακρυνόμενος από το συνηθισμένο του περιεχόμενο, μοιράστηκε τώρα πλάνα που τον δείχνουν να οδηγεί ένα πολυτελές όχημα, συγκεκριμένα μια Lamborghini, σε έρημους δρόμους. Αυτή η νέα οπτική γωνία φαίνεται να στοχεύει στην αντιμετώπιση των σκεπτικιστών, απαντώντας συγκεκριμένα σε ένα σχόλιο που αμφισβητούσε τη γνησιότητα των προηγούμενων βίντεο του λόγω της έλλειψης υλικού που τον δείχνει να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα.

Το περιεχόμενο του Javier όχι μόνο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων θεατών, αλλά έχει επίσης προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με την αληθοφάνεια του ταξιδιού στο χρόνο, την αυθεντικότητα των ισχυρισμών του και τη φύση της ίδιας της πραγματικότητας. Είτε πιστεύει κανείς στην αφήγηση του Javier είτε την θεωρεί μια περίτεχνη φάρσα ή μια δημιουργική αφήγηση, το φαινόμενο υπογραμμίζει τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

@unicosobreviviente Respuesta a @🫀🫶🏻 #unicosobreviviente ♬ Japoni (feat. Camin, Moncho Chavea, Jthyago & Samueliyo Baby) - Oscar el Ruso & Samuel G & Omar Montes