«Δείχνω τα σίδερα μέσα μου»: Η συγκλονιστική ανάρτηση του Ηλία Βρεττού έξι χρόνια μετά το ατύχημα που είχε

Επιμέλεια: Newsroom
«Δείχνω τα σίδερα μέσα μου»: Η συγκλονιστική ανάρτηση του Ηλία Βρεττού έξι χρόνια μετά το ατύχημα που είχε
Ο Ηλίας Βρεττός μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram θυμήθηκε το σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί.

Έξι χρόνια έχουν περάσει από το τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός. Ο καλλιτέχνης μέσα από μια δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο Instagram αποφάσισε να αποκαλύψει τις ακτινογραφίες που αναδεικνύουν τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε υποστεί.

Η Σοφία Φυρού, η οποία ήταν οδηγός στο όχημα που επέβαινε ο τραγουδιστής, είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος και είχε καρφωθεί σε δέντρο. Οι δυο τους είχαν βρεθεί παγιδευμένοι μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών για 45 λεπτά, μέχρι που τους απεγκλώβισαν.

Στην ανάρτησή του, δημοσίευσε και μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται οι λάμες που έχει σε χέρι, πόδι και λεκάνη.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή

«19/02 Αγία Φιλοθέη μου Μεγάλη η Χάρη σου!!! Σ´ευχαριστώ… 6 χρόνια πέρασαν και όλα ακόμα μοιάζουν σαν χθες… Τα σίδερα μέσα μου που για πρώτη φορα σας δείχνω στα X-rays έτσι κι αλλιώς δεν με αφήνουν να ξεχαστώ. Όμως είμαι καλά και κυρίως είμαι εδώ! Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα με πιάνουν τα φιλοσοφικά μου και προσπαθώ να ξορκίσω το κακό. Ταυτόχρονα όμως θέλω να περάσω το μήνυμα σε όσους περνάνε δύσκολα πως όλα μπορούν να περάσουν αρκεί να έχουμε πίστη, θετικότητα και διάθεση για καθημερινό ακατάπαυστο αγώνα. Πότε μην τα παρατήσεις, όσο δυνατά κι αν «χτυπήσεις». Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι ένας συνεχής αγώνας με μικρά διαλείμματα ευτυχίας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας φιλαράκια μου που κάθε χρόνο μεγαλώνει!!!»