Γενικόλογη η απάντηση Μαρινάκη στην ερώτηση για τις καταγγελίες Αλαφούζου

Newsroom
Γιάννης Αλαφούζος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κλήθηκε να απαντήσει στα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, χωρίς ωστόσο να πει κάτι συγκεκριμένο.

Στις καταγγελίες που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμία, αλλά και χθες με ανάρτησή του στα social media κλήθηκε να απαντήσει ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε σχετικά στην καθιερωμένη ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, χωρίς ωστόσο να πει κάτι ουσιαστικό...

«Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα που είδαμε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν ενθαρρυντική. Είδαμε τελικό κυπέλλου με φιλάθλους και από τις δυο ομάδες. Δεν είπαμε ότι είναι εύκολο αλλά εφόσον είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και πειθαρχικό πλαίσιο τότε μέρα με την ημέρα θα βλέπουμε πρόοδο. Θα είμαστε στην ίδια σελίδα γιατί έχουμε συμφέρον να προστατεύσουμε τον αθλητισμό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά για το περιστατικό στον αγώνα του Απόλλωνα Ποντίων με τον Μανδραϊκό, είπε πως «οποτεδήποτε συμβαίνει κάτι το οποίο εκφεύγει της νομιμότητας οφείλουν να παρεμβαίνουν οι αρχές και οι υπαίτιοι να μην επιστρέφουν στα γήπεδα».