Σοκαριστικό ατύχημα: Η στιγμή που αυτοκίνητο κάνει όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα και παραλίγο να συνθλίψει το κεφάλι ενός άνδρα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικό ατύχημα: Η στιγμή που αυτοκίνητο κάνει όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα και παραλίγο να συνθλίψει το κεφάλι ενός άνδρα (vid)
Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε σε δρόμο στο Μπέρμιγχαμ.

Σε ένα εντυπωσιακό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην περιοχή Bartley Green του Μπέρμιγχαμ, ένα αυτοκίνητο εθεάθη να κάνει όπισθεν σε έναν κατοικημένο δρόμο με μεγάλη ταχύτητα, με αποκορύφωμα μια δραματική ανατροπή στην οροφή του, αποφεύγοντας οριακά να προκαλέσει σοβαρές ζημιές.

Αυτό το ανησυχητικό γεγονός, το οποίο καταγράφηκε από την κάμερα, συνέβη εν μέσω μιας χαοτικής σκηνής όπου μια ομάδα ατόμων παρατηρήθηκε να επιτίθεται σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, χτυπώντας τους προβολείς του οχήματος.

Καθώς το αυτοκίνητο επιτάχυνε με την όπισθεν, στόχευσε προς έναν άνδρα που βρισκόταν μπροστά από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο περίπου 20 μέτρα πίσω. Ο άνδρας κατάφερε να κάνει στην άκρη, πέφτοντας στο έδαφος ακριβώς τη στιγμή που το όχημα συγκρούστηκε με το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να πλησιάσει επικίνδυνα το κεφάλι του, ενώ αυτός βρισκόταν στο δρόμο.

Η σύγκρουση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο δύο γυναίκες, οι οποίες, σύμφωνα με την αστυνομία, υπέστησαν τραυματισμούς. Είναι αξιοσημείωτο ότι δεν αναφέρθηκαν περαιτέρω τραυματισμοί από το περιστατικό. Ως απάντηση σε αυτό το οδυνηρό γεγονός, οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στον τόπο του συμβάντος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μια γυναίκα ως ύποπτη για επικίνδυνη οδήγηση, η οποία παρέμεινε υπό κράτηση το επόμενο πρωί.

Στόχος της έρευνας είναι να αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες γύρω από το περιστατικό, συμπεριλαμβανομένης της αλληλουχίας των γεγονότων που οδήγησαν στην ανατροπή του αυτοκινήτου. Το περιστατικό αυτό έχει αναμφίβολα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, φέρνοντας στο προσκήνιο την απρόβλεπτη φύση της οδικής ασφάλειας και την ύψιστη σημασία της υπεύθυνης οδήγησης.