Ο Χάρης Βαφειάς έβαλε καλάθι στο Dragons' Den και έκανε προσφορά με άρωμα Αντετοκούνμπο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Χάρης Βαφειάς έβαλε καλάθι στο Dragons' Den και έκανε προσφορά με άρωμα Αντετοκούνμπο (vid)
Οι δύο νεαροί επιχειρηματίες πήραν την προσφορά στο Dragons' Den από ένα καλάθι που έβαλε ο Χάρης Βαφειάς και ξέσπασαν σε κλάματα.

Στο Dragons’ Den βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (16/2) ο Μάριος και ο Χρήστος προκειμένου να παρουσιάσουν την ιδιαίτερη τους ιδέα στους επενδυτές. Οι δυο νεαροί διαγωνιζόμενοι εξήγησαν τι ακριβώς ήθελαν από του dragons έχοντας στήσει μπασκέτες απέναντι τους.

Οι dragons δεν ενθουσιάστηκαν με την συγκεκριμένη επένδυση, ωστόσο ο Χάρης Βαφειάς είχε διαφορετική άποψη, Ο πλοιοκτήτης πήρε ανά χείρας την μπάλα μπάσκετ και τόνισε με σαφήνεια τα εξής στον Μάριο και τον Χρήστο. «Λοιπόν, αν το βάλω (σ.σ. το καλάθι), έχετε προσφορά. Αν δεν το βάλω, δεν έχετε. Έτοιμοι; Η προσφορά, εάν γίνει, θα είναι Maria’s style! Ξέρετε τι σημαίνει Maria’s style; Έχετε δει τον Κόναν τον βάρβαρο, το έργο; Αυτό».

Ο Χάρης Βαφειάς έβαλε από μεγάλη απόσταση το καλάθι ενθουσιάζοντας του δυο διαγωνιζόμενους του ριάλιτι επιχειρηματικότητας. «60.000 ευρώ για το 25% με την προϋπόθεση ότι μιλάμε στον Αντετοκούνμπο, τον πληρώνουμε δηλαδή, όχι δωρεάν, να κάνει το πρώτο διαφημιστικό για το προϊόν. Αν δεχθεί ο άνθρωπος το κάνουμε. Είστε μέσα;» ρώτησε εν συνεχεία ο επενδυτής για να απαντήσουν, σχεδόν αμέσως, ο Μάριος και ο Χρήστος και να κλείσει η συμφωνία.

Στη συνέχεια, όταν τα δυο παιδιά συνάντησαν τον παρουσιαστή του Dragons’ Den, Σάκη Τανιμανίδη δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την συναισθηματική τους φόρτιση με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν αμφότεροι σε κλάματα. «Πολύ κόπος! Άξιζε, πιστεύω και δεν έχουν δει ακόμα τίποτα! Πίστεψα στον αδελφό μου, έζησα πολλά μαζί του και είδα την πίστη του σε αυτό. Είδα τον κόπο και τον αγώνα του. Θα μπει παντού το προϊόν» δήλωσε ο Μάριος για τον αδελφό του.