Πυροβολισμοί και χάος στο Κάνσας μετά την παρέλαση των νικητών του Super Bowl: Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πυροβολισμοί και χάος στο Κάνσας μετά την παρέλαση των νικητών του Super Bowl: Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες (vid)
Πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στον σταθμό Union Station, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων εννέα.

Η αστυνομία του Κάνσας Σίτι ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης αλλά και από τους τουρίστες να εγκαταλείψουν την περιοχή γύρω από το σταθμό Union, μετά από πυροβολισμούς κοντά στη διαδρομή της παρέλασης των Chiefs' Super Bowl.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο άτομα που σχετίζονται με το συμβάν. Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει μια χαοτική σκηνή έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς αστυνομικοί εισβάλλουν στο κτίριο ενώ άνθρωποι που συμμετείχαν στη γιορτή του Super Bowl διασκορπίζονταν για να καλυφθούν.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τα πυρά, ενώ ακόμη εννέα επλήγησαν από τα πυρά. Η κατάσταση των θυμάτων δεν έχει γίνει σαφής.

Όπως ανέφερε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης η αστυνομία της πόλης, «στο τέλος της συγκέντρωσης έπεσαν πυροβολισμοί δυτικά του σταθμού Union Station.

Σημειώνει ακόμη ότι «αρκετοί άνθρωποι χτυπήθηκαν», χωρίς να είναι σαφές σε τι κατάσταση είναι.

Φωτορεπόρτερ του τοπικού σταθμού KCTV5 είδε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους να δέχονται τη φροντίδα των διασωστών αλλά και δύο στους οποίους γινόταν ΚΑΡΠΑ.