Η στιγμή που ο Δημήτρης Μαρκόπουλος δέχεται απειλητικά μηνύματα «ζωντανά» σε εκπομπή (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η στιγμή που ο Δημήτρης Μαρκόπουλος δέχεται απειλητικά μηνύματα «ζωντανά» σε εκπομπή (vid)
«Πάγωσαν» σε τηλεοπτική εκπομπή όταν ο καλεσμένος Δημήτρης Μαρκόπουλος ενημέρωσε το πάνελ όταν δέχθηκε απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά του.

Απειλητικό e-mail με φωτογραφίες των παιδιών του έλαβε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Παρεμβάσεις» στο Blue Sky που ήταν προσκεκλημένος.

«Έχει συμβεί κάτι;», ρωτήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, για να «παγώσει» το πάνελ λέγοντας: «Έλαβα κάποια mail. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου».

Και πρόσθεσε: «Όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ διασκεδάζω στην εξεταστική, ενώ εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο… κρίμα. Σε αυτό φταίνε τα σκοτάδια του twitter. Κόβουν μια δήλωση με σκοπό να δείξουν ότι ήμουν σκληρός».

Παράλληλα, ζήτησε ακόμα μια φορά συγγνώμη για τη δήλωση που είχε κάνει στην εξεταστική λέγοντας «εγώ όταν έκανα ένα λάθος βγήκα μετά από 11 ώρες μέσα σε μια συνεδρίαση, έκανα μια ατυχή δήλωση, ζήτησα συγγνώμη ανθρώπινα, ήταν λάθος μου».

Η στιγμή που λαμβάνει το απειλητικό e-mail ο Δημήτρης Μαρκόπουλος